Snel geleverd!

Gabor schoenen werden snel geleverd op het adres van mijn voorkeur. Snelle levering, mooie schoenen van prima kwaliteit.

PRACHTIG

DADELIJKE TERUG BETALING ONDANKS HET MIJN FOUTE BESTELLING

Snelle perfecte levering

Fijn dat zelfs grote maten binnen 48 uur leverbaar zijn.

Zeer teleurstellend!

Ik paste de bestelde schoenen en liep er kort binnenshuis op. Ik besloot de schoenen toch terug te sturen, maar dit werd niet geaccepteerd. Ik heb mij bij het passen exact aan de gestelde voorwaarden gehouden, maar men beweerde dat de schoenen onverkoopbaar waren geworden, omdat ik er op gelopen had... De schoenen werden naar mij terug gestuurd: er bleek een klein beetje gruis onder de zool te zitten van het lopen op onze tegelvloer. Dit verdween volledig nadat ik er even met een doek over ging. Ik begrijp dat men kritisch is, maar er viel niet meer over te praten. Als er zo omgegaan wordt met een klant die te goeder trouw en volgens de voorwaarden handelt, dan wil ik geen schoenen meer kopen bij TopShoe!

Prima levering

Super levering! ik heb alleen het track and trace mailtje gemist waardoor de schoenen als een verrassing werden afgeleverd. (wel 2 dagen na de bestelling dus super snel! ) Ik had nog een bevestigingsmailtje verwacht.

Prima ervaring

Ruime keus doordat veel schoenenwinkels zijn aangesloten. Retour sturen gaat ook makkelijk, geld wordt snel teruggestort.

Goed bevallen

Een duidelijke website en de schoenen waren vlot geleverd.

Snelle en professionele levering

De zeer luxe toegevoegde terugzend bijbehorende had voor mij niet zo gehoeven. Dit had ook digitaal gekund (Zonde van het papier en bomen die daardoor zijn gesneuveld) voor de rest was het top. Een tip, bekijk eens naar bezorging van fietscoriers, dit bespaart heel wat brandstof en lever je de fiets werknemers gelijk een gezonder leven.

Goed en snel geleverd

Gemakkelijk en raap. In 3 dagen heb ik de shoes thuis gekregen.

Keurig

Bestelling naar wens

De schoenen waren zoals op de site staat ook in het echt. Bestellen gaat soepel en op tijd ontvangen

Gematigd

+Snelle levering +Snelle telefonische verbinding klantenservice. +Wordt vriendelijk te woord gestaan. -Acties na retourneren verdient geen schoonheidsprijs prijs en kan verbeterd worden. -Geen terugmelding van retour ontvangst. -Na 2 keer telefonisch contact pas actie.. -12 dagen na retourzending pas bevestiging van ontvangst. -Het terug te ontvangen bedrag in de ontvangstbevestiging en terugbetalingsbevestiging kan verwarring geven. In de een het volle betaalde bedrag en in de ander het bedrag minus verzendkosten zoals ergens op de site wordt uitgelegd met een heleboel tekst.

Snelle ervaring super blij

Eindelijk mijn laarsjes gevonden die overal uitverkocht waren .en binnen 1 dag in huis . Helemaal happy

Wacht hele mooie schoenen

Zeer nette schoenen

prima service. Snelle levering.

Fijne schoen met veel comfort. Wel lastig is dat de zwarte bovenkant op de witte zool afgeeft. dit is moeilijk te verwijderen.

Juiste maat besteld, verkeerde maat geleverd...maar direct rechtgezet na mijn mailtje....diezelfde dag nog de juiste maat verzonden met het retourlabel voor de foute maat.

prima service

zowel telefonische bestelling als de verzending.

Snel geleverd, fijne schoenen!

Voor de 1e keer ging het zoals het moest zijn.

Wordt goed verpakt en netjes thuisbezorgd

Super snelle levering

Snelle levering, snelle creditering . Gewoon top…

2x teleurgesteld

2 paar laarsjes besteld, maar 1 paar geleverd. Nogmaals een ander paar laarsjes besteld en wederom niet geleverd. Jammer!

Schoenen die ik besteld had waren 1 maat te groot. Retour gedaan en binnen paar dagen had ik de goede maat alweer in huis. Helemaal prima!

Mooie schoenen, snelle levering

Fijne duidelijke website, mooie merken. Wat betere/meerdere foto’s, en een uitgebreidere omschrijving zou een welkome verbetering zijn.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein