Super rapport qualité-prix et livraison rapide

Rien à redire, le colis correspond à ma commande. Super satisfaite ! Je recommande vivement ce site :-)

Betrouwbare winkel

Nette levering, niets op aan te merken

slecht

slecht

Schoenen niet ontvangen

Wel terug gekregen maar geen reden ontvangen waarom de schoenen niet ontvangen zijn.

Écht top!!!

De naam doet zijn eer aan. Top shoes. Vlugge afhandeling bestelling, mooi verpakt en goede pasvorm van het bestelde laarsje.

Ruime keuze, goede prijs.

Ik heb al vaker gekocht bij topshoe en ben ook heel tevreden over de levering. Laatste keer was het vertraagd omdat de winkel die moest leveren de schoenen eerst opnieuw moest bestellen. Dan zou het wel fijn zijn als je op de hoogte zou worden gebracht. Na gebeld te hebben met de klantenservice zou ik 's middags mail krijgen, deze kreeg ik niet dus de volgende dag weer gebeld. Weer werd gezegd dat ik die middag mail zou krijgen met track & trace en die kreeg ik 's avonds dan ook. 2x bellen was niet nodig geweest als ik effe op de hoogte was gebracht dat levering langer zou duren.

Bedrijf doet exact wat is afgesproken.

Perfecte levering en afwerking.

Doet wat het moet doen klantenservice

Goed telefonisch geholpen

top

Schoenen retourneren vauit België is bijna onmogelijk en duur !!!

Ik bestelde op (dacht ik toch) 2 verschillende sites een paar schoenen. Ik betaalde dan ook 2 (!!!) keer verzendkosten !! Bij levering zaten de 2 dozen echter in 1 pakket (!?) Dus van 1 en hetzelfde bedrijf dan ?? 1 paar schoen paste helaas niet . Retournummer aanvragen via de site was onmogelijk. Mailtje daaromtrent bleef onbeantwoord... enkel standaardmail. Heb nu gewoon via Bpost retourverzending gedaan. Weeral 10.50 € ... Ik hoop dat het bedrag van de schoenen zo snel mogelijk wordt terugbetaald !!

Hele goede service !!

Heel vriendelijk meedenkend en helpend! Ik zou via deze site zeker nog iets bestellen.

Prima service, artikel binnen een paar dagen in huis.

TopShoes doet wat ze beloven.

Alles ging vlot en zonder problemen!

Snelle levering en met afterpay

Altijd goede ervaringen met Top Show.

Snelle en correcte levering!

Prima en snel

Niet tevreden over retourneren

Schoenen waren mooi, levering goed. Omdat de schoenen toch niet helemaal mijn stijl waren heb ik deze geretourneerd. Op de website staat dat retourneren gratis is. Helaas was het bedrag dat ik terug gestort €3,00 minder dan ik voor de schoenen had betaald. Niet netjes!

toen ik mijn bestelling wilde plaatsen, heb ik eerst telefonisch contact gehad ivm de juiste maat. daar ben ik zeer vriendelijk geholpen. maar helaas bleek dat de schoenen toch te klein waren. toch terug gestuurd.

Keurig en tijdig geleverd

Komen afspraken na en snelle-keurige leveringen

fijne snelle levering.wat ikheel fijn vind dat is voor als het nodig is er gelijk een retourbon bij zit ...

Zeer goede service

Een aanrader. Snelle verzending evenals de retour betaling. Uitgebreide collectie, kortom een aanrader

Van bestellen tot bezorging, en helaas retourneren verliep vlekkeloos!

Schoenen moeten terug sturen want ze pasten niet

Levering ging goed. Nu benieuwd Hoelang het duurt voordat ik mijn geld terug krijg

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein