Geen mail gekregen

Zelf moeten bellen wanneer schoenen geleverd wirden

Sneakers besteld, te klein. Ruilen geen probleem. Geld direct teruggestort gekregen. Snelle levering grotere maat. Goede service

Fantastisch!

Snelle levering en alles keurig in orde. Ik zocht een bepaald merk en type schoenen. Fijn dat Topshoe voor je kijkt welke aangesloten schoenwinkel deze op voorraad heeft. Erg blij mee!!!

Snelle levering,betrouwbaar

Snelle levering en betrouwbare site. Minpuntje was wel dat mijn naam niet op het etiket stond. Ik had het laten afleveren bij een winkel bij mij in de buurt en ze hadden geen idee voor wie het was en hadden de doos open gemaakt. Gelukkig hadden ze de doos bewaard en is het gelukkig nog goed gekomen.

Naar verwachting.

Vlotte bezorging, product naar wens.

De juiste schoenen en netjes verpakt.

Beetje raar zonde van het geld en millieu

Was bij de schoenen winkel geweest hier. Betaalde voor de schoenen hier 139.95. Aangegeven dat ik ze elders goedkoper had gezien. Maar kon niets af. Besteld bij top.shoe. 118.95 en gratis verzending. Liet ze leveren bij een post.nl punt.. Beetje raar was dat uitgerekend de eerdere genoemde winkel ze leverde.. en ook nog via de post.. terwijl het post.nl punt waar ik ze ophaalde tegenover ze zit.. (En dan heeft men het er over dat de "gewone" winkel kapot gemaakt word?) Helaas waren de schoenen niet goed, dus heb ze terug moeten sturen.. dit moest volgens de winkel ook weer via de post. (Verder was de levering/service/terug betaling wel goed van Top shoe daarom wel 3*) Misschien hier toch anders aan werken, bv mail/bellen wanneer de winkel vlakbij zit, of men het niet liever daar ophaalt ivm verzending?

...

....

mijn schoenen waren er binnen 2 dagen.

Had 3 paar schoenen besteld, 2 Kwamen heel snel, de 3de duurde wat langer. Van de 3de ook geen mail ontvangen van verzending, dus kwam heel onverwachts. Na retourzending ook al heel snel bericht van ontvangst. Fijn dat ze veel breedtematen met losse zolen hebben

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

perfect

Makkelijke site, snel geleverd, goede verpakking die je als je hem netjes opent (zoals aangegeven) voor retour kan gebruiken, retour ook makkelijk, en snel geld retour.....Ik ga nu weer bestellen!!

Niks op aan te merken snelle levering goed product

Geweldige aanbiedingen en super snel alles geregeld

Top site Goedkoop en snel

Lijkt me duidelijk

Schoenen besteld waren. op voorraad Wat bleek later toch niet. Wel mail van gekregen Had graag gezien compensatie op de eerst volgende bestelling Al was het maar 10 procent Al met al vind ik het gemiste kans

Grandioos

Zeer snelle levering, prima schoenen, veel keus.

Snelle service, zorgvuldig verpakt

Bij een artikel retour, wordt ook heel snel het bedrag teruggestort! Dat is ook niet overal zo.

Snel bezorgd goed verpakt

Alles is Keurig netjes gegaan , snelle levering en schoenen zijn prima blij mee

Snelle levering en prima communicatie

Alle afspraken binnen 1 dag geregeld, Top! TopShoe

het bestelde en betaalde bleek niet leverbaar.

de website is blijkbaar niet goed bijgewerkt waardoorik kort voor onze wintersport sneeuwlaarzen bestelde en betaalde. Enkele dagen later werd duidelijk dat er niet geleverd kon worden. Heel erg vervelend!! later wel correct geld teruggestort.

snel en geen gedoe

duidelijk, dienstbaar en doet wat beloofd is. goede site met meerdere voorkeur mogelijkheden zoals merken, kleuren, lengte- en breedtematen. snelle afhandeling ook met de terugbetaling

Erg goed

Alles ging vlot en netjes.

Klantonvriendelijk

Klantonvriendelijk. Tot 2xtoe, betaling teruggestort, zonder uitleg, terwijl wel de schoenen in mijn maat online stonden.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein