Makkelijk besteld en supersnel geleverd.

Prima schoenen

Het was niet helemaal duidelijk wanneer ze zouden komen

Goede service, kwaliteit was goed

Slecht

Had 2 paar laarsjes voor mijn dochter besteld en heb er maar één geleverd gekregen. Inmiddels 2 mailtjes gestuurd, maar hier wordt niet op gereageerd. Misschien komt het nog?? Bestellen bij Topshoe was eenmalig, helaas.

Verzending, product, betaling retour voor grotere maat, alles verliep snel en goed

Goede ervaring

Een goed en 'snelle bezorging van het product

Netjes verpakt, duidelijk, en snel geleverd.

Heel goed.

Snelle en correcte levering

Helaas was de schoen te smal en moest ik retourneren. Maar hij zag er prachtig uit en was snel geleverd. Ook het retourneren ging prima en was keurig verzorgd. Retour etiket meegeleverd en de verpakking makkelijk her te gebruiken

Goede ervaring

Na passen te klein.

Makkelijk en snel

Het bestellen is makkelijk en de levering prima.

Mooie schoenen

Mooie schoenen, maar de bezorging duurde iets langer dan normaal. Waarom niet in originele schoenendoos?

snelle levering mooie prijs

wist precies wat ik wilde hebben en hier vond ik mijn maat tegen de beste prijs, had het binnen paar dagen in huis

Snelle bezorging

Snelle bezorging, factuur bij levering in mooi hoesje met beschrijving eventuele retour procedure.

Goed alternatief in Corona-tijd

Wat een grote collectie, hier de schoenen gevonden die nergens anders (meer) voorradig waren.! Ook de snelheid van toezending , binnen 24 uur liep ik al op mijn nieuwe schoenen, uitstekend.

Pas na een aantal dagen annuleert topshoe mijn bestelling

Blijkbaar moeten de winkels kijken of ze het bestelde artikel op voorraad hebben. Op zich niets mis mee maar ik vind het toch teleurstellend dat het dan een dag of 4 duurt en dan te horen krijgt dat het artikel niet leverbaar is. Dat had ik graag wat eerder geweten.

PERFECT, de juiste bestelling,keurig verpakt. op tijd in huis.

zie bovenstaande

Ze doen de naam eer aan TOP

Super site, super service, super snelle levering

Snel, geweldig assortment, betaalbaar

Snel, geweldig assortment, betaalbaar

De gevraagde schoenen kwamen keurig op tijd binnen, zien er geweldig uit en zitten prima

Goede service snelle levering product zoals omschreven

Mijn bestelling snel ontvangen. Helaas niet naar verwachting, dus geretourneerd. Binnen 2 dagen bevestiging en terugbetaling. Voorbeeld voor vele bedrijven!

Heel Tevreden

Mijn moeder draagt ze met veel plezier

Snelle levering, mooie schoenen precies zoals verwacht. Goede presentatie en verpakking.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein