Perfecte service!

Het lukte even niet om de betaling geregeld te krijgen en ik werd uitstekend te woord gestaan en geholpen door de servicedesk. Mijn bestelling werd keurig op tijd afgeleverd. Helaas was de trac en trace niet naar ons verzonden maar ook daar heeft de servicedesk weer in bemiddeld en hem ons toegestuurd.

Alles is goed verlopen. Goede schoenen. Ik heb een moeilijke maat maar mijn enkellaarzen zitten geweldig.

Beetje teleurgesteld

Bestelde een paar schoenen via de website, maar die bleek niet up to date. Geen schoenen dus. Wel heel snel mijn geld terug!

Slippers van Birkenstock besteld. Alles was oké.

Lange levertijd

Heb de 22ste schoenen besteld en heb tot op heden niets ontvangen. Er staat niets bij dat er lange levertijden zijn op de site van topshoe.

Na mijn week mijn bestelling geannuleerd

Het was een lokkertje. Zag dr martens voor een heel mooi prijs. Bleek toch niet echt te zijn want mijn bestelling werd na een week geannuleerd.

precies als omschreven.

Mooi dat er grote maten zijn. De wijdte is ook goed voor grote voeten. Klein stikseltje een beetje los. Prachtige kleur Java.

Snel en gied

super

totaal geen opmerking

Super snelle service en gratis retourneren!

Schoenen s'avonds besteld volgende dag in huis. Retourneren was zeer makkelijk met retour etiket en gratis.

Slecht, geen schoenen gekregen en geen reactie op mijn mail

2 paar schoenen besteld. 1 paar was niet op voorraad dus kreeg ik het geld terug. Het andere paar is nog steeds niet verzonden en er wordt geen antwoord gegeven op mijn mail.

Snelle levering, mooie schoenen

Ik bestel vaak mijn schoenen bij Topshoe. Ze hebben veel keuze en de verzending is snel. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Piedro s snel in huis ook in corona tijd!

Snel goede kwaliteitschoenen in huis!

Heel fijn mooie schoenen en keurig verpakt en snel in huis.

Mijn ervaring is heel goed met TopShoe. Snel in huis, keurig verpakt en fijn afterpay betalen. En terug sturen ook geen probleem.

Vlotte levering!

Schoenen gezien, besteld en ik had ze zeer snel in huis. Was eerst sceptisch, had nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar ben zeer tevreden!

Het was even onduidelijk wanneer de schoenen geleverd zouden worden want de betreffende lokale winkel had geen track of trace mail gestuurd. De klantenservice was telefonisch niet bereikbaar. Het was wel midden in de hele drukke kerstperiode. Op het moment dat ik besloot er nu echt achteraan te gaan had ik wel een mail en dezelfde dag nog de schoenen.

Terugsturen gaat prima, etiket is daarvoor al meegeleverd. Verder heb bijzonderheden

Heel veel merken en prima service

goede behandeling

Alles is zeer correct gegaan.zeer tevreden

Misleidende informatie

Kosteloos retourneren is niet mogelijk " er wordt een kleine bijdrage gevraagd" dit lees je achteraf als je dus al besteld hebt en wilt retourneren. Dit is misleidend en de gevraagde kleine bijdrage van 3,95 wordt automatisch afgetrokken van het bedrag.

Snelke afhandeling retouren

Punctuele bezorging ondanks de drukke kerstperiode

Punctuele bezorging ondanks de drukke kerstperiode, top

Helemaal goed

Helemaal goed!! Snelle levering

Prima in orde!

Mooie laarsjes van Laura Vita. Snelle bezorging. Top!

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein