Correcte afhandeling

Omdat kleur schoen niet overeen kwam met afbeelding op site, teruggestuurd. Retourafhandeling inclusief terugstorten betaling, binnen 5 werkdagen.

Snelle levering, goed geinformeerd over de zending en duidelijke informatie op de website. Er miste alleen een retourformulier bij de schoenen waardoor ik zelf een formulier moest uitprinten.

Het was dat ze te krap zaten maar snel en netjes alles afgehandeld

Goed, zoals altijd.

Snel geleverd, prima. Volgende keer weer.

Was heel goed geregeld

Mijn bestelling was heel snel verstuurd

Snelle service!

Voor mijn vader moest ik verbandpantoffels aanschaffen. De mogelijkheid om meerdere paren te bestellen en te kunnen passen in het verpleeghuis was erg fijn. Zowel de levering als de terugbetaling was snel en correct!

Ok

Ok

Buitengewoon!!

Hele fijne site! Grote keuze, snelle levering en makkelijk retour. Koop hier altijd mijn schoenen. Ik heb maat 42 breedte maat H en slaag altijd. Ik vind het buitengewoon fijn shoppen.

Heel aangenaam

Verkeerde maat besteld, maar na 1 belletje kon ik de bestelling op tijd annuleren en zo de pakketpost heen en terug voorkomen. Erg vriendelijk.

Super snelle levering!

Op de website gaat het uitzoeken van de schoenen van mijn zoontje erg makkelijk. Met de filters kan ik smalle schoenen voor zijn smalle voetjes erg makkelijk opzoeken. Bovendien heb ik via Topshoe veel meer keus. In een winkel is er vaak geen geschikte schoen voor mijn zoontje, omdat zijn voetjes erg smal zijn. De schoenen voldeden aan de verwachting, want de foto's op de site zijn erg goed. Ik had 4 paar besteld en wat bij deze bestelling ook erg fijn was is dat het bij 1 schoenenwinkel vandaan kwam. Dat is niet altijd zo. Nadat we een goed paar hadden uitgezocht kon ik de andere 3 paar makkelijk retourneren. Het geld werd de volgende dag na ontvangst al terug gestort! Heel snel. Goede betrouwbare service.

2 verschillende schoenen geleverd met ook 2 verschillende veters.

Aanvankelijk leek de kleur van de veters het enige verschil tussen de rechter en de linker schoen. TopShoe kon niet de juiste kleur veters naleveren, daar moest ik zelf maar op uit gaan en dan zouden zij de kosten vergoeden. Later bleek dat er meer verschillen tussen de schoenen waren (stiksel, voering) en toen kon de foute schoen van het paar ineens wel worden vervangen. Uiteindelijk is alles dus goed gekomen, maar de service van TopShoe kwam mij wat gemakzuchtig over.

Snelle aflevering

Ik heb de schoenen besteld op de website. Ze zijn netjes ingepakt en bezorgd. Alles ging prima naar wens.

Goed, dit voortzetten.

Een minpunt de verzendkosten zijn nog niet overgemaaakt.

Een minpunt de verzendkosten zijn nog niet overgemaakt.

Kreeg totaal andere schoen

Geleverde schoen was volledig anders dan plaatje op website. Telefonisch contact leverde op dat deze niet meer leverbaar was. Staat nu (twee weken later) nog steeds met zelfde foto op website. Terugbetaling ging wel snel.

Snelle afhandeling

snel

juiste prijs, snelle levering

Duidelijke website, met diverse topmerken, goede prijs, met aanbiedingen en een snelle levering. Kortom TopShoe maakt het waar, helemaal Top!

Goed georganiseerde organisatie die schoenen uit heel Nederland verzorgt

Het duurt iets langer dan normaal als je bij een specifieke zaak bestelt maar we zijn ook erg verwend.

Besteld en de andere dag al bezorgd

Het gaat zo goed om online te bestellen en de bezorging is super goed en snel

Super snel

Super snel geleverd, netjes verpakt. En prachtige laarzen die ruimschoots aan de verwachtingen voldeden.

Schoenen snel in huis. Een paar was te smal, die teruggestuurd en ook die afhandeling ging top. Snel bericht dat de schoenen terug waren en het geld werd snel terruggestort. Binnen twee dagen weer op mijn rekening terug. In 1 woord geweldig!

Geweldig!!!

Goed geregeld!!!

Goede ervaring

Snelle levering. Toen bleek dat het artikel te groot was voor mij, ging het retourneren gemakkelijk. Bedrag stond binnen een week weer op mijn rekening.

Snelle reactie alleen post NL verschrikkelijk

Ecco schoenen gekocht, prima optijd verzonden alleen post NL duurde het 5 dagen langer Ik zou liever zaken doen met dhl

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein