Uitgebreid aanbod

Uitgebreid aanbod op de site. Vlotte levering, duidelijk retourbeleid.

Heel erg goed

Ik heb schoenen besteld heel goed en zijn op tijd geleverd.

Snelle levering, helemaal goed.

Aanvankelijk bleek de in eerste instantie bestelde maat niet helemaal goed te passen (te smal). Teruggestuurd, en een dag later werd een nieuw paar schoenen geleverd ! Helemaal top! Ook de financiële afhandeling was goed geregeld.

heel goed

snelle levering ondanks de drukte van de feestdagen.

Helemaal top!

Alles ging goed. Snel en betrouwbaar

ik heb nog steeds geen schoenen ontvangen, 4 december al besteld

slechte service, schoenen 4 december al besteld, maar nog niks geleverd. ook geen bericht dat de schoenen op een bepaalde datum geleverd gaan worden, of dat de bestelling iets langer gaat duren er is toen aangegeven dat de schoenen rond 9 december geleverd zouden worden maar tot op heden niks gezien, wel al betaald. heb hier achteraf wel spijt van. had beter voor achteraf betalen kunnen kiezen,

Ik kreeg snel wat ik had besteld. Fijn!

Handig platform om gericht te zoeken, zeker als je een maat hebt die lastif vindbaar is. Levering en product naar volle tevredenheid.

prima levering, makkelijk retour te doen ; TOP!

Levering volgens afspraak. Makkelijk retour te doen. Mijn zoon heeft bredere schoenen nodig en ik slaag altijd bij TOP shoe. Bestel 2 maten en kan dan heel makkelijk de verkeerde maat retour doen.

Prima bedrijf

Alles verliep vlot. Ik had de schoenen snel in huis. Helaas pasten ze niet maar retourneren ging ook helemaal goed. Aanrader

Alles goed alleen ik had twee paar schoenen besteld en de eerste paar kreeg ik na een week en de tweede duurde wel heel lang ik makte me daar zorgen om beetje raar maar waar al ik soms zie hoe er met spuug om gegaan word denk ik soms jee als dat maar heel aan komt maar uiteindelijk kwam de tweede paar ook wel erg laat ik had schoenen nodig en vandaar dat ik naar de schoenen winkel nog geweest sorry maar kwam echt door te lang onderweg geweest jammer

Jammer dat de voorraad registratie niet up to date was

Ik had schoenen besteld die uiteindelijk niet meer te leveren waren. Omdat de site ook vermeldt als schoenen uitverkocht zijn, had ik dit niet verwacht. Verder was de afhandeling mbt terugstorten van geld wel keurig.

Prima geregeld allemaal!

Snelle levering. Het enige wat verwarrend was dat de pakbon 2 paar bestelde schoenen omvatte terwijl het ging om een deelzending.

Allemaal erg duidelijk en vlot geregeld, ook hrt retourzenden is erg makkelijk en het geld wordt direct teruggestort

betrouwbaar

Geen klachten, alles keurig geregeld!

toppie

erg veel keus snelle levering, nooit gedoe met retourneren... ik vind het fijn om hier te kopen

Top!!!!

Snelle levering , keurig verpakt Goeie service. Niks meer aan doen , ga zo door !!!

top

perfeckt

uitstekend

Snelle levering. Helaas pasten de schoenen niet maar kreeg snel geld terug.

geweldig , zeer snelle levering

besteld via internet en na 2 dagen al binnen . top gedaan en factuur netjes in speciaal hoesje . niet zomaar een A4tje .

Levering zeer snel

Met recht top

Snel geleverd en goed produkt

Niet naar behoren.

Stonden schoenen met 99% afprijzingen, maar kreeg al snel een mail , Dat ze niet leverbaar zouden zijn ,. Waren ze wel ,maar jullie hadden een fout gemaakt , Jullie fout , niet de mijne , Dat ik als klant daar dan gebruik wil maken , is toch logisch niet ,waar. Maar heb ze niet gekregen , vind ik erg teleurstellend, Als je zo,n fout maakt ,kom er dan ook voor uit!!! Wees eerlijk en zeg,, ja u heeft gelijk mevrouw ,onze fout Groet Anneke Bolhuis

Helemaal prima

Snel en goed, ook met retourneren.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein