Geen mening

De bestelde schoenen waren niet meer leverbaar. Dus niets ontvangen geen mening

Slechte communicatie bij een klacht

Bij de aangesloten winkel waren de verzendingen verwisseld waardoor ik een verkeerd product kreeg, dat kan gebeuren. Geprobeerd om TopShoe aan de telefoon te krijgen maar de klantenservice is niet telefonisch bereikbaar en op mail werd niet gereageerd. Uiteindelijk de desbetreffende winkel gebeld en die hebben het gelukkig opgelost. Het is handig dat schoenenwinkels zich hebben verenigd zodat het voor de klant makkelijker zoeken is maar de klachtenafhandeling en de communicatie is hierdoor helaas ver ondermaats. Ik koop in ieder geval niet meer hier.

Goede snelle service

Snelle en correcte levering

Wandelschoenen waren dringend aan vervanging toe, maatje 48,5 vind je niet overal. Gelukkig wel via TopShoe kunnen bestellen. Netjes en snel geleverd.

uitstekend

snel en goed

perfect !

Bestelde laarzen werden super snel geleverd. Alles was correct en in orde. Het geleverde kwam volledig overeen met hetgeen op de site aangegeven was. Ik ben een tevreden klant !

Super tevreden

Geweldige mooie en makkelijke schoenen,ze lopen echt heerlijk

Prima, correct.

Afhandeling snel, idem retour geld. Jammer dat de sneakers niet te leveren waren. Ze staan nog wel op de website van topshoe, dat sbap ik dan weer niet.

Alles op tijd geleverd. Super!!

Is mijn eerste keer dat ik bij jullie bestel

Goed en vlug

Uiteindelijk heb ik niets gekocht, maar er was communicatie en de afhandeling was erg vlug. Ik ga zeker nog een keer kijken op de website als ik iets nodig heb!!

Zeer goede service

Zeer goede service. Ruim assortiment in de webshop. Snelle levering. Kortom; Prima.

Top winkel

Alles goed geregeld jammer dat de maat te klein was en er geen grotere maat was

Snel en netjes

Snel en netjes

Na een tip van mij, kreeg ik snel mijn bestelling.

Ik had geen bevestigingsmail ontvangen, dus mijn bestelling was in een keer daar.. Dat was ook wel weer een verrassing, Topshoe!

Op tijd bezorg en bij retour geld snel terug

Vlotte behandeling

Goede service, netjes ingepakt, mooi kaartjes in doos. Je kunt betalen met afterpay. Chapeau

Duidelijk site en snelle levering

Bestel vaker bij topshoe, altijd prettige ervaring en snelle terugbetaling bij een retour!!

Super snelle service

Nette en snelle verzending. Blij met mijn nieuwe laarzen.

Had winter-golfschoenen van ECCO besteld. De maar was goed, maar de schoenen knelden op mijn wreef. Retour gestuurd en snel de terug-betaling ontvangen.

Uitstekend!

Snel geleverd, keurig verpakt. 1 retour snel en goed afgehandeld.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein