Snelle levering en goed verpakt

Alles goed.

Prettige webshop met snelle levering en retourverwerking

De webshop is zeer overzichtelijk, gemakkelijk en snel. Al merkte ik wel dat bij het filteren sommige resultaten niet getoond werden, die wel binnen de zoekcriteria vielen. Toch producten iets netter invoeren op de site, lijkt me dan. De verzending is extreem snel en netjes. Ook de retouren werden binnen 1-2 dagen verwerkt. Wat ik zelf jammer vind, is dat je bij het afrekenen niet kunt zien wat je AfterPay-limiet is. Die zou best wat hoger mogen zijn, zodat je in ieder geval 2 paar (duur segment) schoenen kunt bestellen.

Prima, s’middags besteld volgende dag in huis.

perfect

snelle levering alles was goed

Snelle service en altijd de juiste schoen voor mijn vrede voeten!

Prettig, makkelijk ook wanneer het om retourneren gaat. Veel keuze en snelle levering.

Netjes verpakt, goed tevreden

Bestelling meteen geannuleerd, tot 3x toe

3x een paar schoenen besteld en betaald. Binnen een minuut werd deze bestelling geannuleerd en de betaling teruggestort. Bij navraag zeggen zij daar niks aan te kunnen doen, ligt aan de verkopende partij. Tja… Ik bestel dus maar niks meer

Bestelling steeds geannuleerd

Bestelling steeds geannuleerd. Klantenservice zou dit per ongeluk hebben gedaan en wordt hiervoor ook geëxcuseerd. Er vindt echter aanhoudende annulering plaats!

Verkeerde levering

Verkeerde laarsjes geleverd en mijn bestelde laarsjes zijn nooit aangekomen en voor mijn bestelling werd geld teruggestort minus 2.95 verzendkosten. Die verzendkosten wil ik graag nog terug gestort zien.

Snelle terugbetaling van geretourneerde artikelen. Ook duidelijk overzicht in het account

Snelle levering, prima verpakking.

Snelle levering.

Nog niet afgehandeld…

Vorige bestellingen nooit geen probleem , nu heeft afterpay n flinke storing , zodat ik nog geen antwoord heb op mijn teruggestuurde schoenen ….gewoon slordig ..

Goede levering en betaalopties

Top geregeld.

Ik ben super blij met de mooie schoen, alles ok van bestellen tot levering en betaling achteraf.

snel geleverd en snel retour geregeld

snel geleverd en snel retour geregeld

Alles naar wens!

Schoenen snel en goed geleverd. Veel keus in de webshop.

Heel tevreden

Ik had twee keer betaald voor dezelfde bestelling. Een telefoontje, keurig te woord gestaan. En alles was opgelost. Dat kweekt vertrouwen, vooral als je bijna nóóit op internet bestelt!

Snelle levering evenzo terugbetaling

Ik zou een volgende keer weer bij topshoe willen kopen

Slechte bereikbaarheid klantenservice

Slechte bereikbaarheid klantenservice. Schoenen terug gestuurd. Ook mail van gehad maar er was niks geregeld met afterpay

Altijd goed

Vaker besteld , altijd prima!

Super goede service!

Snel geleverd en snelle retour verwerking. Super!

Duidelijke omschrijving. Product als op afbeelding. Snelle levering!

Top winkel

Mooie schoenen

Artikel Niet geleverd

Artikel niet geleverd terwijl het nog als voorraad op de site stond

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein