Snelle bezorging, prachtige enkel laarzen..

Goede snelle bezorging

Snelle, correcte levering, prima vommunicstie

Snelle correcte levering Duidelijke correzpindentie

Slechte informatie

Geen informatie wanneer de schoenen geleverd worden.

Duidelijke website, veel keus, prima klantenservice, snelle levering,

Het zoeken op de website lukt prima. Het enige nadeel vind ik dat je, als je in een nieuwe categorie gaat zoeken, alle andere kenmerken (lengtemaat, breedtemaat etc.) opnieuw moet invoeren. Er is veel keus, meer dan in de meeste fysieke winkels. Bij de klantenservice werd ik deskundig geholpen. De schoen die ik zocht was wel leverbaar, terwijl het op de site leek alsof dat niet zo was. De schoenen werden vrij snel geleverd.

Super snelle levering.helaas veel te smal.

Ik kreeg mijn schoenen de volgende dag zoals verteld werd!

Mooie schoenen en snelle levering

Ruime sortering mooie schoenen. Helder bestel- en bezorgproces en snelle levering.

Prima ,snel en goed

Snelle levering m1 dag Materiaal zoals verwacht !

Schoenen waren niet meer leverbaar

Na heel wat zoeken vond ik de schoenen die ik zocht. In de juiste kleur en in mijn maat. Vol enthousiasme heb ik de schoenen besteld. Twee dagen later kreeg ik een e-mail van TopShoe dat de schoenen in de geselecteerde maat niet meer leverbaar waren. Ik kreeg keurig mijn geld terug. Door de correcte en snelle afhandeling ben ik tevreden. Uiteindelijk heb ik nog steeds geen nieuwe schoenen.

Uitstekend!

Snelle levering.

Slechte klantenservice

Er wordt niet meegedacht bij een klacht. Korte onsympathieke reacties per mail. Telefonische bereikbaarheid is ook erg slecht. 2x over 10 minuten in de wacht om vervolgens een bandje te horen dat de verbinding verbroken wordt.

Geen informatie, schoenen kwamen met 2 verschillende veters. Geen contact meer met topshoe. Jammer!

Geen verzendinformatie gehad. Nadat de schoenen aankwamen bleek er een scheurtje in het leer te zitten. Daarnaast ook verschillende veters. Topshoe was niet meer bereikbaar. Erg slecht dus

Bestelde Schoenen nooit ontvangen

Bestelde schoenen niet ontvangen

Snelle levering en keurig verpakt

Enkellaarsjes van Laura Vita gekocht. Vallen ruim. Heel veel keus en snel bezorgd. Heel blij mee!

Geweldig groot aanbod

Een grote collectie met veel goede merken. Snelle levering.

Heb bij jullie een bestelling gedaan helaas passen de laarsjes niet

Mooie schoenen en supersnelle levering!

Ik vond het ontzettend fijn om bij TopShoe.nl te winkelen. Mijn bestelling werd binnen een dag bezorgd, boven mijn verwachtingen. Verder zijn de schoenen van hele goede kwaliteit. Ik koop mijn volgende paar schoenen met veel plezier weer bij TopShoe.nl. Dank jullie wel voor de goede zorgen! ❤

Zeer slecht

Niets ontvangen, behalve een rekening. Op mijn vraag waar de schoenen blijven geen reactie. Dus hier heb je niets aan.

Super snel opgelost

ik was zeer tevreden

er is een ruime keus omdat meerdere winkels samenwerken. Ik had mijn schoenen snel in huis, van twee verschillende winkels. Kon het paar dat ik niet wilde houden snel en handig terugsturen, retourstickers waren bijgeleverd. Alles ging snel en vlot. Kreeg ook snel melding van terugontvangst. Ik vond het super en kom zeker terug

Bestelling eenvoudig te plaatsen, snel en correct geleverd. Het concept "lokale levering" spreekt mij erg aan.

Helft van de bestelling snel geleverd. Andere helft nog steeds niet ontvangen.

Maandag 4/10 besteld

Snelle bezorging

Goed geregeld en snelle bezorging

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein