Prima, snel, goede verzending en retour

Prima site met een hele grote keuze, ook in grote en wijdte maten. Verzending super snel de volgende dag al geleverd. Bij retourneren via de Postnl ook snel een mail met de ontvangst en je geld retour.

Het artikel werd snel geleverd.

Gewoon meteen goed.

Voor de 1ste keer besteld en geen gedoe, duidelijk en snel. De normale zaken waar je als klant recht op hebt, maar die je zo vaak niet krijgt!

optimale klantbediening

U kunt uw dienstverlening niet verbeteren, die is al optimaal.

Duidelijk en snel

Heel fijn, een aanrader!!

Duidelijke webshop en snelle levering

Duidelijke webshop en snelle levering

Prima ervaring snelle bestelling.

Snel en keurig afgeleverd

Prima afhandeling van de bestelling.

De schoenen draag ik met plezier

Snelle levering en uitgebreide website met veel keuzes

Veel keuzes met heel veel merken dus genoeg op uit te kiezen.

Snelle en correcte service

Schoenen werden snel geleverd. Prijs van de schoenen top.

Mijn ervaring zeer goed

de schoenen waren niet goed , dus heb ik ze terug gestuurd en al vlug het geld terug gestort

Heel netjes en top bezorgd en snel

Hele fijne schoenen

Snelle levering en service van de helpdesk

Snelle levering en service van de helpdesk.

Nog in afwachting

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen omdat ik nooit bericht heb ontvangen dat ik mijn pakketje kon ophalen bij het door mij aangegeven ophaalpunt. Ik ben dus nog in afwachting of ik mijn pakketje uiteindelijk kan ophalen en daar dan wel tijdig bericht van ga ontvangen. Na een mailtje van mijn kant richting topshoe over de stand van zaken van mijn bestelling is een en ander door topshoe uitgezocht en ik ga ervan uit dat het goed gaat komen.

Correcte en snelle levering

Zeer goede ervaringen met Topshoe

Zeer goede service

Snel en zeer goede ervaring

Veel keuze, goede levering

Er is een ruime keuze van mooie schoenen en je ziet snel welke maten beschikbaar zijn. De levering was snel en goed.

was perfect

aan het eind van de middag schoenen bestelt volgende dag al in huis super

Bij Topshoe vind je mooie en passende schoenen

Met zeer zorgvuldige informatie over maten in zowel lengte als breedte en zelfs per merk, lukt het om goed passende schoenen te vinden. Ook fijn dat je kunt aangeven dat je een uitneembaar voetbed zoekt. Mooie merken, goede collectie, snelle levering. Ik had geen klachten of retouren, dus weet niet hoe die worden afgehandeld.

Bestelling was er snel.

Snelle levering en goede service

Keurig en snel geregeld

Keurig en snel geregeld

Heldere site en goede service..

Duidelijke site en na bestelling uiterst tevreden over de bezorging.. 9

Buizerdlaan 6