Topshoe is top

Hele vlotte afwisseling van begin tot eind.

goede service

snel, dag na de bestelling al geleverd. Prima dus

Dag na de bestelling werd het bestelde paar schoenen geleverd.

Niet geleverd, wel snel afgehandeld

Schoenen die op de site stonden besteld. Kreeg de volgende dag te horen dat ze toch niet leverbaar waren. Beoordeling zou hierdoor negatief zijn geweest maar wel is direct teruggekoppeld en dezelfde dag nog het geld teruggestort. Gemengd gevoel dus.

ervaring prima hoewel ik de bestelde schoenen helaas direct moest terugbrengen - kreeg ik per kerende post mijn betaling retour - keurig toch!!

Grote keuze-snelle levering!

idem

Service ok, kwaliteit schoen niet helemaal

De service vanuit jullie heb ik als zeer goed ervaren. Echter heb ik de schoen misschien 4 keer aangehad en ik zie al dat de zool los begint te laten aan de linkse schoen. Hopelijk kunnen jullie hier iets in betekenen.

Snelle levering van een uitstekend product

Eerste bestelling bij TopShoe.nl. Product snel geleverd tegen een faire prijs. Fijne schoenen!

Super snelle levering

Heel tevreden over de snelle en nette levering in goede verpakking

Voor herhaling vatbaar

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit helaas te groot maar ook eenvoudig te retourneren

De verzending vond ik keurig verzorgd

De schoenen waren op de gegeven tijd binnen. Ik was positief verrast dat de twee dozen in een plastic tas zaten, niet in een te grote doos. Het sprak me aan, dat in het schoendoos een insteekmapje was waar alle nodige informatie keurig uitgeprint in zat. Ook het retourlabel. Ik vond het geheel zeer goed doordacht.

Zeer snelle en nette levering van schoenen

Zeer snelle levering van schoenen die bij nergens te krijgen waren. Zo snel geleverd dat met het reeds geprinte retour label de schoenen, die helaas ik waterdichte uitvoering een maat kleiner vallen, direct retour en gelijktijdig de juiste maat besteld die ook weer super snel geleverd werd.

Bevestiging retourzending komt niet

Op 31 juli een retour verzonden, helaas nog steeds geen bevestiging gekregen.

Goed bedrijf

Prima snelle service.

Zeer top

Zeer nette en snelle levering.Erg content met de schoenen

Uitstekende en snelle service

Eenvoudige bestel methode, duidelijke informatie en snelle levering zoals toegezegd.

Prima website

Ik heb al vaker een bestelling geplaatst bij topshoe.nl , snelle bezorging en echt keurig verpakt , bij retourneren een snelle afhandeling en de betaling snel terug betaald , helemaal Oké dus.

Betrouwbaar, supersnel en behulpzaam indien nodig.

Een zeer betrouwbare website met een groot assortiment. Altijd snelle levering. Reageren zeer snel op mail en zijn behulpzaam! Een aanrader!!

slecht

twee paar schoenen besteld, zijn op voorraad staat er bij, aangegevn dat ik ze achteraf wil betalen. Krijg ik de dag erop n mail dat ze de maten niet hebben. Raar hoor

Geweldige side

Overzichtelijke side, makkelijk bestellen en ook retour wordt netjes afgehandeld.

Snelle levering zeer tevreden

Veel keuze en snelle levering

De schoenen worden snel geleverd, communicatie perfect. Ook het retour sturen van schoenen gaat gemakkelijk en snel.

Snel en goed

Mooie schoenen, snel geleverd. Blij mee!

super goed

snel en goed geleverd