Buitengewoon goed

Vlot en zonder enige soelaas de bestelling bezorgd bij mij thuis. Bestelde schoen Mephisto Savero maat 8,5 bleek direct ook precies te passen ook met mijn eigen steunzolen erin. Heel prettige mooie nette schoen waarop ik met plezier loop.

Alles was goed!

Bestelling, levering, financiële afhandeling en communicatie was 5 sterren, absoluut!

Prima ervaring! Aandachtspunt (en daarom geen 5 sterren) is de ritsen voor verzending controleren. Retourneren is enorm handig en makkelijk gemaakt en de terugstorting sneller dan snel.

Goede snelle levering. Zelfs met AfterPay geen extra betaalkosten

Heel erg goed.

Dit was de eerste keer dat ik hier iets bij besteld heb en het zal de laatste keer niet zijn , het is heel erg goed bevallen , alles even duidelijk en snel.

Dubbel

De 1e bestelling was er snel en de communicatie was helder. De 2e bestelling heb ik 1 week geleden teruggestuurd naar Topshoe BV , Buizerdlaan 6 , 3435 SB Nieuwegein via postpunt NL Aarschot ,België maar ik heb hierover nog geen informatie gekregen. Een retourvignet zou handiger zijn want nu was het adres van topshoe niet duidelijk. Als de terugbetaling in orde komt , zal ik wellicht nog bestellen.

prima schoenen

goede schoen voor een nette prijs

Snel en correct

Helaas waren de sandalen te smal

prima!

snel gereageerd, vlot bezorgd. Geen moeilijk gedoe bij eventueel retourneren! Prima dus en aan te bevelen.

Top verzending en goede prijs

Al een tijdje opzoek naarbetaalbare schoen voor de zomer En gevonden tegen redelijke prijs Super snel bezorgd

In paniek op zoek naar schoenen die ik de volgende dag moest hebben. Heel snelle levering. Tevreden

Snelle en correcte levering

De levertijd was sneller dan verwachtde schoenen waren goed verpakt. En het was prettig, dat je kon kiezen waar er werd bezorgd.

Een hele, snelle, goede en op tijd levering, TOP!!

Een hele, snelle, goede en op tijd levering, TOP!!

Goed opgelost

Helaas kreeg ik totaal andere schoenen dan besteld. Was een bestelling verwisseld, iemand anders kreeg mijn schoenen en ik de schoenen van die persoon. Werd goed opgelost, duurde alleen weekje langer voor ik de schoenen in huis had. Zijn mooie en goede schoenen!

Geen enkele reactie

Ik heb verschillende keren vermeld dat ik geen klant ben en dat mijn emailadres ten onrechte wordt gebruikt. Op geen enkel bericht wordt gereageerd. Kennelijk leest niemand de post.

Ik kreeg de schoenen snel

Helaas zaten de schoenen te strak en deden pijn bij de enkel. Ik heb ze teruggestuurd. De service is verder heel erg goed. Makkelijk te bestellen op de website en ook snel geleverd.

Prima service!

Snel en adequaat. Zeer terugreden.

Niet kunnen leveren

Helaas had ik schoenen besteld en betaald, krijg ik kort erna bericht dat ze niet meer leverbaar zijn.

Ontzettend fijne webwinkel Uitstekende service en klantvriendelijkheid Prima geholpen

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Verkeerde schoenen geleverd waarna ik vriendelijk ben geholpen door de klantenservice over de retourzending.

de bestelling kwam snel binnen

snel geleverd, maar de kleur was op de site anders dan in het echt, dus terug gestuurd. Binnen een paar dagen stond mijn geld weer terug op mijn rekening, fijn.

Past goed. Snelle service.

Past goed. Snelle service.

Hele goede dienstverlening!

Prima, snelle levering, retournering werd ook supersnel verwerkt. En het geld was ook vrijwel meteen terug gestort. Super fijn en betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen.

prima, snelle levering ook.

netjes verpakt snelle levering.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein