Prima site met snelle service

Prima assortiment en als producten retour gaan, wordt dit snel en jusit afgewikkeld.

Hele goede klantenservice

Hele goede klantenservice

Supersnel

Uiterst correcte bezorging, mooi verpakt en alle informatie over product , ik ben zeer tevreden

Perfect geholpen

Schoenen .besteld die retour moesten.zaten vlekjes in.. Vrijwel snel contact via de mail.mijn klacht besproken.. Geen probleem.werd keurig gereageerd en Afgehandeld

Snelle goede service

Betrouwbaar

Sneakers

Product was uitverkocht en ik mocht een vlotte terugbetaling ontvangen.

Snelle, correcte levering

Gewoon prima. Ik bestelde bij TopShoe en een groot, bekend bedrijf. Over TopShoe was ik het minst zeker, dat kende ik niet. Maar het hele proces ging perfect, correct, soepel en de bezorging was sneller dan dat andere, grote bedrijf. Dus ik zou het aanraden. Niets op aan te merken. Nu een 9, een 10 als het binnen 1 dag bezorgd is (nu 2 dagen, ook helemaal prima).

Uitstekend!

Precies volgens afspraak!!

Geen probleem gehad

Snel en gemakkelijk

perfecte ervaring. snelle levering, duidelijke info voor eventuele ruiling, netjes verpakt in een wo

zie bovenstaande

Prima en vlotte afhandeling.

Bestelling was snel bezorgd, compact verpakt

Vlotte service

Vlotte service

Snel bezorgd, fijne schoenen

Snelle en goede afhandeling. Tussendoor wordt je op de hoogte gehouden.

Ene dag besteld, andere dag in huis, super!!

Top winkel! Veel keuze met veel breedte maten. Helaas deze keer geen goed passende schoenen gevonden

Snelle toezending bestelde schoenen. Snelle afhandeling retouren. Complimenten!

tiptop service

Tiptop service !

Verkeerd produkt in de goede doos

Verkeerd produkt in de goede doos

Oké

Geen problemen altijd goed anders retour

Mijn schoenen zijn top!

Gewoon uitstekend

Eigenlijk niks op aan te merken. De schoenen besteld die ik wilde hebben, en heb deze netjes ontvangen na ongeveer 3/4dagen.

Ben tevreden over de bestelling! Prma!

Ben tevreden over de bestelling!

Uitstekende service

Op tijd geleverd, goede service, fijn contact

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein