Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service!

Helemaal blij met mijn nieuwe schoenen. Omdat ik inlegzolen heb en maat 42 was het onmogelijk om blauwe schoenen met een hakje te kopen. Nu heb ik 4 paar kunnen bestellen waarvan er 1 perfect pasten. Prachtig voor onder de jurk voor de bruiloft voor onze dochter.

Snelle bezorging, goed concept.

Fijn om online te kopen en een echte winkel te ondersteunen.

Helaas voor mij niet zo goed

2 verschillende maten in de doos. Maar wel netjes geld retour

Snel, goeie communicatie, veel keuze en makkelijk zoeken

Iets besteld. Was toch verkeerde keuze. Ik had heel snel mijn geld weer terug.

Prima Service!

Bestelling werd snel bezorgd. En retour zending vlot uitbetaald.

Product snel en naar wens geleverd.

duidelijke uitleg

wel ophalen op een andere lokatie dan thuisplek

Makkelijk en veel keuze

Makkelijk bestel proces. Veel keuze van schoenen. Ideaal om rustig thuis te kunnen passen

Goed geregeld en binnen 2a3dagen binnen

Heel snel prettig en goed geregel. Top site

Snelle levering door Topshoe. Alleen jammer dat ik bij Topshoe te veel heb betaald, de prijs van de schoenen bleek bij de leverancier nl. € 17,50 lager te zijn. Volgende keer dus beter opletten.

Ik krijg beschadigde schoenen opgestuurd

Ik was 2 dagen ervoor in de winkel daar constateerden de verkoper en ik dat de schoenen beschadigd waren. De verkoper was zo “verrast” en zou ze meteen apart zetten. Vervolgens zie ik opende site dat ze er weer zijn in mijn maten krijg ik dus die beschadigde schoenen opgestuurd. Echt zo asociaal dit!!

Prima service artikel snel in huis.

Sneakers van AQA besteld omdat ik de maat wist en al eerder dit model had gehad in een andere kleur wist ik zeker dat ze zouden passen. Niet te vinden in de winkel daarom online besteld.

Het is een prima website met uitstekende service!

De bestelling ging mooi snel, 2 paar schoenen gekocht, gratis verzending. 1 paar geretourneerd ( was ook gratis) en de terug betaling stond binnen 1 week weer op mijn rekening. Deze ervaring is niet eenmalig, ik heb eerder besteld via Topshoe en had dezelfde goede ervaring. Top voor Topshoe!

het klopt

Goede levering, doen hun best om lokaal te leveren. Alles volgens afspraak

Goede service en snel verstuurd

Was goed. Prima

2x de verkeerde schoenen gekregen.

ander keren tevreden

Reageren ook snel op mail als je vragen hebt.

Snel en netjes verpakt met dat bedankbriefje ernij

Ik ben heel netjes te woord gestaan door de klantenservice, prima en snel geholpen. Verder zijn ze alle afspraken nagekomen. Prima webshop!!!

super snel en fijn

volgende keer weer