Echt perfecte service!

Perfecte service, aan te bevelen!!

Snelle levering en service

Vlotte afhandeling van de bestelling. Mijn bestelling kwam uit drie verschillende winkels. 2 daarvan had ik de volgende dag in huis en de laatste 1 dag later. Dus nog steeds heel snel. Ik was opzoek naar een paar schoenen onder m'n trouwjurk en wist dat ik van die drie paar er waarschijnlijk 2 terug zou sturen. Dat heb ik ondertussen gedaan en dat is ook heel erg makkelijk gemaakt. En verloopt heel soepel. Heel fijn dat je op deze manier alsnog bij lokale winkels koopt en niet bij grote ketens. En toch een heel groot aanbod hebt. Dit was mijn eerste bestelling, zeker niet mijn laatste!

Slecht!!

Ik kreeg het verkeerde paar schoenen geleverd. Hierover heb ik gemaild en daar heb ik nooit antwoord op gekregen. Ik heb ook telefonisch contact proberen op te nemen. Eerst heb je nog X veel wachtenden voor je en daarna krijg je te horen dat de volgende vrije lijn voor jou is. Alleen wordt dan vanwege de drukte de lijn verbroken en krijg je het advies te mailen. Tot op heden (2 weken geleden) moet ik nog steeds antwoord krijgen.

Lang moeten wachten op schoenen en antwoord

Na twee keer bellen kreeg ik te horen dat schoenen waren afgeleverd maar niet afgemeld, dus geen mail ontvangen. Advies: ga naar de winkel en informeer daar. Ze zouden er moeten zijn. Idd., ze waren aangeleverd. Na nog een week kreeg ik bericht van topshoe dat schoenen waren afgeleverd.

Voor mij helemaal goed

Met mijn maat 43 toch wel genoeg keuze. Goede merken en snelle levering.

Top, en snelle bestelling

Top, en fijn dat ik daar alsnog mijn schoenen kon bestellen. Volgens Wolky waren ze uitverkocht. Maar als je iets verder google.

Fijne side

Overzichtelijke side. Snelle levering. Alleen 1 minpuntje , ik ontvang geen mails over levering en staat de postbode per verrassing voor de deur.

Prima ervaring

Dit was mijn eerste ervaring met TopShoe. Ik twijfelde even omdat ik de naam wat dubieus vond klinken, maar ze leggen hun opzet en werkwijze helder uit op de site en anderen waren ook positief. Daarom durfde ik het wel aan. Mijn eigen ervaring kan nu ook in dat rijtje. Mijn bestelling is prima en snel afgehandeld en het paar schoenen, wat ik nergens anders meer vinden kon, was binnen 2 dagen bij mij thuis. Geslaagd concept, wat mij betreft!

Mijn ervaring net topshoe is goed. Je word netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en de vordering hier van. Als je meerdere schoenen besteld kan het wel zijn dat je deze over meerdere pakketen en dagen geleverd krijgt, dit omdat ze vaak van verschillende winkels komen. Retour wordt ook redelijk vlot verwerkt

Uitstekende service

Snelle levering, en toen bleek dat de schoenen helaas te krap waren, heel snel geld terug ontvangen,

Prettige service

Ik heb 2 paar schoenen besteld Deze waren erg snel geleverd Het fijne is dat je achteraf kunt betalen en op je gemak kunt passen

Prima geregeld

Prima geregeld

Ik heb hele goede ervaringen met jullie

Kapotte schoen ontvangen

Ik heb slingbacks besteld waarbij bij een van de schoenen, het bandje kapot ging toen ik de schoen voor de eerste keer aantrok. Ik had de schoenen direct nodig, daarom heb ik de schoen naar de schoenmaker gebracht en niet teruggestuurd naar Topshoe. Mijn ervaring was dus negatief!

Besteld, snel geleverd

Je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Positief

Super fijne site Goede service

Heel goed !

Prima ervaring op tijd geleverd en goed artikel

Makkelijk te bestellen. Snelle service. En administratief zeer goed geregeld keurig alle papieren bij de schoenen. Ik ben zeer tevreden en heb ook een recentie op facebook gezet. Dikke 10

Prima en snel !

Kon deze schoenen nergens anders vinden en ben er zo blij mee dat ik na enkele weken nog net zo'n paar heb gekocht!!

Super snelle levering, en retouren ook snel verwerkt. Top bedrijf!

Heerlijke sandalen

Sandalen waar je niet aan hoeft te wennen en met 1 de andere dag al in huis super

Twee paar sloffen van uitstekende kwaliteit aangeschaft

snelle afhandeling, soepel proces

het hele proces van bestellen tot retourneren en geld terugstorten gaat erg vlot en duidelijke communicatie. Veel keuze

positief

accuraat. snelle levering ,goede verpakking