In een woord prima!

Alles oke!

Een zeer prettige ervaring opgedaan

Mijn 1e ervaring met TopShoe en zeer goede ervaring mee opgedaan. Bericht ontvangen al s de bestelling onderweg is en je weet steeds waar je aan toe bent, top.

Top ervaring bij TopShoe!

Schoenen besteld met After Pay, de levering was er heel snel. Helaas waren de schoenen te klein en moesten retour. Ook dit ging heel netjes.. retour sticker, tot zelfs een plakstrip om de verpakking weer dicht te plakken. Ook werd het retour bedrag heel vlot verrekend op de digitale factuur. Ik ben zeer tevreden en koop zeker weer bij deze firma!!!

Snelle levering!

Heb twee dozen retour gedaan. De ene is verwerkt, de andere nog niet.

Kreeg vier losse pakketten binnen. Krijg liever alles in een pakket geleverd. Nu is een doos die ik retour heb gezonden, ontvangen en verwerkt en de andere doos hoor ik helemaal niets meer van. Hoe kan dit?

Ben tevreden met topshoe

Ben tevreden met topshoe!

Snelle levering, top!

Hier de eerste maal besteld, supersnelle levering, en de zending goed te volgen.

Snel en efficiënt

Snel geleverd, helaas niet wat ik zocht maar de terug betaling ging ook snel

Uitstekend.

Snel geleverd en helemaal naar wens.

alles goed

de bestelling was op tijd aangekomen

Wel kunnen bestellen, maar 2 van de 4 niet op voorraad

Je kunt naar hartenlust bestellen, maar na betaling blijkt een dag later dat er betaalde schoenen niet op voorraad zijn. Je krijgt wel netjes je geld terug, maar dit is niet wat je wilt. Nog een paar bleef op zich wachten. Ook die bleek niet leverbaar.

terleurgesteld

artikel bleek niet meer leverbaar

goed!

Top shoe...

Omdat ik niets hoorde van de leverancier van de bestelde schoenen via TopShoe, contact opgenomen. Zij bevestigden dat de schoenen de volgende dag geleverd zouden worden. Dat is top, maar nooit iets gehoord van de leverancier zelf

Prettige, zeer correcte online shop

Ik kocht een paar schoenen uit het ruime assortiment, die bij aankomst een halve maat te groot bleken. Gratis teruggestuurd en direct een ontvangst- plus terugbetaalbevestiging ontvangen. Het nieuwe paar dat ik bestelde, was een dag later al in huis en zit als gegoten. TopShoe heeft zich wat mij betreft bewezen als veilige, klantvriendelijke online shop. Aanrader.

Mooi artikel

Prima service, snelle levering

Topshoe heeft enorm veel keus. De klantenservice medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De schoenen werden snel geleverd. Een prima eerste ervaring gehad met Topshoe!

Bestelling geplaatst en snel geleverd. Mogelijkheid afterpay.

Goed en snel

Nu al verschillende keren gebruik gemaakt van TopShoe.nl ben er zeer tevreden over.

Snelle levering. Top.

Superblij met mijn Wolky schoenen, jullie hadden ze op voorraad in mijn maat, heel fijn. Snelle levering. Dank je wel.

Gewoon super

Gewoon super!

Klein minpuntje. Ik had geen bericht van de aangesloten winkelier gekregen dat het pakket was verzonden.

Voor herhaling vatbaar

Juiste matentabel waardoor je de schoen neemt die je ook past! Snelle verzending.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein