Snelle levering van besteld artikel.

Niets op aan te merken

Snelle bezorging, goede website

Snelle bezorging, goede website

fijne, snelle service!

Ik koop graar bij TopShoe.nl. Het gaat altijd goed! Bedankt!

Wel schoenen alleen niet leverbaar

Jammer schoenen op de site alleen niet leverbaar. Geld was snel terug gestort!!!!

Binnen 24 uur geld terug gestort.

Helaas waren mijn bestelde schoenen niet meer leverbaar, maar heb wel gelijk mijn geld terug gestort gekregen. Top service

Snel en volgens afspraak

TOP!

Ik werd snel, vriendelijk en correct geholpen. In één woord TOP!.

Goede, snelle service en afhandeling

Schoenen besteld, snel geleverd. Helaas niet wat ik gehoopt had. Afhandeling en terugbetaling super snel geregeld. Heel erg tevreden over zowel levering als afhandeling

Snel en correct geleverd

Heel veel keus in merken en maten, sandalen zijn snel en correct geleverd. Goed verpakt ook.

De volgende dag was mijn bestelling in huis.

Goede snelle aankoop!

Had nog nooit van Topschoe gehoord maar hadden de sneakers die ik wilde hebben nog wèl dus daar snel online besteld..nu blij met mn nieuwe werksneakers!

razendsnel en volgens afspraak

op de website stond 2 dagen levering maar de volgende dag lag er al een briefje in de bus dat ze geweest waren. had zelf niet op de mail gelet

Geweldige schoenen,eindelijk een moderne sneaker in maat M.

Goede service, snelle levering.

Buiten sneakers is er nauwelijks keuze in gewone eigentijdse schoenen met een uitneembaar voetbed. Heel jammer!

Nette afhandeling

Ik had schoenen besteld, snelle levering. Helaas niet naar mijn zin en terug gestuurd. Ook dit werd snel en netjes afgehandeld, alles binnen 2 weken geregeld.

Geweldig.

Mijn ervaring met Topshoe ben ik zeer tevreden over, goede service,

Snel en netjes

Heldere webshop - vlotte afhandeling - snelle levering

Netjes en goed.

Snelle levering, de bestelde slippers voldoen aan de verwachtingen.

Dit vind ik een super service.

Gewoon goed

Maat te klein , teruggestuurd , maat groter besteld , super snel geld terug en nieuwe geleverd

Tevreden

Goede vlotte levering van mijn Ecco-schoenen

Snelle en correcte levering.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein