snel en volgens afspraak geleverd.

Door het uitgebreide assortiment van meerdere winkels op één website goede keuze uit merken, maten en modellen. Je moet wel weten wat je wilt en wat je comfortabel draagt gezien het online kopen.

Zeer slecht

Ik heb tot 3x toe dezelfde schoen in dezelfde maat kunnen bestellen, terwijl hij niet te krijgen was! Haal die dan vd site af!!! Ik bestel hier niet meer....

helemaal blij mee

waar ik naar zocht, gevonden bij Topshoe.nl

De schoenen waar snel geleverd. Ook de retourzending is snel verwerkt.

Super goede klandizie

Ik kan topsnelheid iedereen aanbevelen. Met heel veel goede schoenenzaken die hierbij zijn aangesloten.

Voldeed aan mijn verwachtingen qua levering, kwaliteit product, draagcomfort

De levering kwam op de juiste dag aan zoals dat aangegeven was. Was goed en met zorg verpakt. Het draagcomfort is goed.

Top en snelle levering!

De schoenen waren binnen 1 dag bezorgd. Ik ga vaker iets bestellen bij topshoe.

Uitstekende website, duidelijk en snelle verzending

Zeker aan te bevelen website!

Prima. Snelle levering. Goed telefonisch contact. Gemakkelijk retourzenden en snelle terug betaling

Prima service, prima product, snelle levering!

Prima service, prima product, snelle levering!

fantastische service

snelle service, prima verpakt en super gave slipper voor een aantrekkelijke prijs

Teleurstellend

Ik had schoenen besteld, die helaas een halve maat te groot waren ik heb per mail en telefonisch gevraagd of ik ze mocht ruilen voor een halve maat kleiner. Helaas op beide verzoeken geen antwoord ontvangen. Ik heb de schoenen retour gestuurd en moest tot mijn verbazing € 2,95 retour kosten betalen, terwijl er in de voorwaarden staat dat dat alleen is bij afgeprijsde artikelen wordt berekend ? Dus ik heb nu € 2,95 betaald voor niets :-( Ik denk dat er bedrijven zijn die dit klant vriendelijker oplossen

Prima schoenen

Mooie schoenen binnen 6’dagen geleverd

Super snel geleverd

Mooie webshop en snel geleverd!

geweldig

top

Snelle levering.

Niet wat ik er van verwacht had

Van xensible verwacht je top kwaliteit. Helaas nu al deukjes in de neuzen

Helaas mijn maat niet meer voorradig en halve maat kleiner was echt te klein.

Prima webshop.

Goede webshop. Vlotte levering.

Top afhandeling

Mooie schoen

Bij bestelling zeggen ze dat je een track en tracé krijgt. Die kreeg ik helaas niet. Na 2 dagen maar contact gezocht met de klantenservice. Deze stuurde alsnog een code om de bestelling te volgen. Bij aankomst van de schoenen bleek dat ze maat 41 opgestuurd hadden ipv maat 40. Beetje jammer en slordig

Alles tip top in orde en snelle levering.

Goede en snelle levering

Fijn dat er verschillende betaalmogelijkheden zijn.

Slecht

109 euro betalen voor 2 dagen dan al versleten schoenen

Het zijn hele fijne schoenen

De service is geweldig

Buizerdlaan 6