De enige winkel waar nog leuke goede bandschoentjes verkocht wordt.

Was prima

Alles verliep prima snelle levering

Snel, duidelijk, perfect!

Ik heb een goede ervaring met het bestellen van mijn schoenen. Ze werden snel geleverd. Fijn!

Heel handig. Makkelijk!

Heel goed geregeld.

Goede service.

Goed.

Snelle levering, duidelijk bestelproces

Snelle levering, duidelijk bestelproces

Topschoen uit een TopShoe shop

Vlotte leuke sportschoenen gekocht tegen een interessante prijs

Op alle punten TOP!

De website, het gemak van bestellen, betalen en de retour afhandeling waren prima in orde.

Goede snelle afhandeling

Snelle levering en duidelijke afhandeling retour!

Correcte en snelle afhandeling.

Goede service en snel schoenen in huis

Slecht

Ik heb mijn geld van mijn retour gestuurde schoenen nog steeds niet ontvangen terwijl de schoenen al een week retour gemeld zijn.

Geweldige schoenen en snelle levering

Alleen jammer dat de dozen simpel verpakt waren. Voor zo'n prijs had ik een betere verpakking verwacht.

Bestellen ging prima nadat ik gebeld had over de maat.

Vervolgens kreeg ik mail dat de sneakers uit 1 van de winkels verzonden zouden worden. Daarna werd het stil. Totdat ik een mail kreeg van DHL waarin werd aangekondigd dat de sneakers de volgende dag werden geleverd. Ik heb een mailgestuurd aan Topshoe met de vraag waarom ik geen mail met Track & Tracecode had gekregen maar daar kreeg ik geen reactie op. Van een vorige bestelling was ik het niet zo gewend.

Duidelijk bij bestellen, goede service.

Zeer goede service!!

Snelle en accurate service!! Ik ben zeer tevreden.

Prima en erg snel

Heel tevreden

Snelle service en netjes verpakt

Prima samenwerking tussen lokale winkels. Snelle levering.

Snel en duidelijk

Bestelling was makkelijk te plaatsen en snel bezorgd.

Helaas waren de schoenen die geleverd werden niet de bestelde schoenen

Ondanks dat het niet de juiste schoenen waren geef ik toch een voldoende. Dit omdat ik heel snel na retourneren mijn geld terug kreeg. In het verleden heb ik meerdere malen schoenen besteld zonder problemen dus ik blijf heel positief over topshoe.

heel goed

het product dat wij hebben gekocht was heel goed de maat was goed de heren pantoffels waren uitstekend

Snel en goede service

Makkelijk en snel.