Snel en goede service

Makkelijk en snel.

Zeer snel!

Binnen 1 dag bezorgd, top!

Snelle en correcte afhandeling.

De bestelde schoenen werden binnen enkele bezorgd. Ze waren redelijk tot keurig verpakt. ik heb één paar retour gestuurd. dat kon echter niet in de zak waarin ze aankwamen. Gelukkig kon ik de zak van het andere paar gebruiken.

Artikel niet leverbaar

Artikel niet te leveren blijft wel constant op de site staan ook nadat ik bericht kreeg dat het artikel niet leverbaar was.

Slecht bedrijf

Schoenen besteld die ik retour wilde sturen. Website werkte niet waardoor ik ze niet aan kon melden of een retourformulier kon afdrukken. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar en ook op mail werd niet gereageerd. Mijn man heeft de schoenen terug moeten brengen naar de winkel waar ze origineel vandaan kwamen. Toen kwam er geen bevestigings e-mail en heeft de meneer van de winkel daar ook nog achteraan moeten bellen. Nooit hier bestellen. Absolute K.U.T. SERVICE

snelle levering, prachtige schoenen

Levering is supersnel, mooie kwaliteit schoenen. Schoenen worden netjes verpakt, Ik heb al diverse malen besteld. Zeer tevreden. Eenmaal waren schoenen te smal, dus geretourneerd. Dat is ook keurig en snel afgehandeld.

Uitstekende service

Had Nikes besteld in het juiste maat maar ze waren te krap. Ik kon ze zonder problemen terug sturen en hoefde niet te betalen, zelfs geen verzendkosten.

Super service!

Schoenen ontvangen maar zaten te krap. Meteen geretourneerd samen met pakbon. (Er zat geen retourbon bij maar wel retour adressticker) 4 werkdagen later had ik het geld alweer retour. (Zonder dat ik hiervoor gebeld of gemaild heb)

slecht

Op de site Wolky slippers gevonden voor € 79,00. Volgens de site in voorraad en worden niet geleverd. Het betaalde bedrag is terug ontvangen. Klopt jullie administratie wel??

snelle levering en snelle afhandeling van retour

snelle levering en bij retour, directe afhandeling en binnen 3 dagen geld teug op de rekening. Top!!

Een Top winkel

Goede kwaliteit en snelle service

De schoenen zien er goed uit

Ik ben te vreden met me schoenen

Top geregeld snelle levering

Snelle levering goede en verwachte kwaliteit. Kan wel vaker

Prima contact

Werd snel en correct gereageerd op mijn mail.

Ik doe weinig aankopen maar mijn amervaring is tot nu toe goed.

Goed kwaliteit,nette prijs.

De schoenen waren precies van wat ik verwachtte. Snelle verzending.

Altijd snel

Snelle levering en altijd netjes snel je geld retour. Een echte aanrader!

Alles prima afgehandeld

Prima afgehandeld

Slecht

Nog steeds niets ontvangen en wel herinnering krijgen van afterpay, lijkt me niet de bedoeling. Weet niet of ik weer opnieuw zal bestellen

Top service snelle levering

Snelle lwvering top

Fijne schoenen!

Fijne schoenen en toen ik belde voor advies werd ik vriendelijk geholpen.

Vlotte levering. Ik heb echter geen melding gehad van de betreffende aangesloten schoenenwinkel dat de zending bezorgd zou worden. Maar ondanks bovenstaande ben ik zeer tevreden over het product en de snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

Zin goed

Goede service uitgebreid aanbod en geld snel retour als iets niet in smaak valt of niet past prima dus

Voor herhaling vatbaar

Snel en goed verpakt geleverd.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein