Super snelle bezorging , goed en netjes verpakt

Geweldig en snel afgehandeld

Ben zeer tevreden

mindere communicatie en niet goed adverteren op site

bestelling plaatsen en na 1 week vragen wanneer mijn besteliing komt en dan te horen krijgen dat ze de schoenen niet meer konden leveren zonder enige communicatie naar ons toe, nieuwe schoenen uitgezocht en besteld en dan binnen 2 uur melden dat de schoenen niet meer leverbaar zijn maar nog wel op de internet site zetten dat ze nog wel leverbaar zijn dan naar een andere site gegaan schoenen uitgezocht en een 2 dagen later geleverd worden, hoop niet dat dit zo blijft want ik was anders heel tevreden over topshoe, vanwege deze eerste slechte ervaring ervaring blijf ik ze nog wel aanraden bij andere. Doe hier iets aan topshoe!!

Ik heb verschillende laarsjes en schoenen besteld en ben best tevreden

Snelle bezorging, prima retourregeling, fijn!

Er zat geen retourformulier bij mijn bestellingen. Maar even bellen naar de klantenservice en bleek de pakbon ook genoeg, prima

Geweldig helemaal goud

Mijn Moeder zit in een verzorgingstehuis kan niet meer lopen en dan is er de COVID-19 ,je kan nergens heen. Mijn Ma wil nieuwe schoenen maar hoe kom je eraan ??juist via de webshop. Mijn Ma had al schoenen van het merk hartjes die zaten geweldig in de oölieten schoen kijken naar de maat en breedte maat dus 1+1=2 Besteld en super snellen huis en direct de juiste schoen en zitten geweldig. Super service

Erg goed

Alleen het product dat ik besteld had, was te klein en ik kwam een op het product een andere prijs dank ik moest betalen. Dat was erg slordig. Gad het gepast was ik er zeker over begonnen.

Vlotte bezorging en heerlijke pantoffels

Gewoon goed !

Topschoenen snel geleverd

Schoenen besteld, snel geleverd. Goede prijs

Snelle levering!

Overzichtelijke site. Duidelijke correspondentie en snelle service. Ga zeker vaker bestellen.

Snelle levering en duidelijk communicatie snel geld terug voor schoenen die niet op voorraad waren

Goede ervaring zou er zo weer bestelling doen.

Goed!

Snelle levering, mooie verpakking

topsite

Veel keuze aan schoenen alleen de deelleveringen vond ik erg vervelend en de retourverwerking gaat erg traag. Verder niks op aan te merken. Zal hier zeker weer bestellingen doen

Goede service, helaas niet de goede schoenen

De keuzemogelijkheden op de website, de toezending van het pakket, de kwaliteit van de schoenen én de retourservice zijn positief ervaren. De schoenen zaten mij niet goed en besloot tot terugsturen. De afhandeling hiervan is erg soepel verlopen en mijn geld was ook weer snel terug op de rekening. Dank daarvoor...

Goed, snelle lebering

Prijs ok en snelle levering

pracht schoen en snelle levering!

Heel blij met mijn mooie schoenen.Heel netjes verpakt en snel geleverd! Zeer tevreden!

Fijne webwinkel

Heel veel merken, goede productomschrijving.

Prima! Verbeterpuntje - dat mss ook (deels) bij de bezorgdienst ligt - de berichtgeving/track en trace als de bestelling in afzonderlijke delen wordt geleverd. Van de ene (deel)zending had ik snel bericht, t&t en levering. Terwijl ik van de andere nog helemaal niets gehoord had. Dan ga je twijfelen en informeren. Alles bleek ok. Er zaten alleen enkele dagen tussen. Uiteindelijk werd alles binnen dezelfde werkweek geleverd.

Snelle en correcte service

Besteld, een van de artikelen was niet meer leverbaar, gelijk volgende dag bedrag teruggestort. Nog schoenen besteld, bleken van twee verschillende leveranciers te komen. Helaas teruggestuurd vanwege maat (te wijd of te groot) . De ene leverancier direct bij ontvangst weer teruggerapporteerd en gestort. De andere leverancier na een week. Al met al correcte en vlotte service.

Prima geregeld

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst en betaald, kreeg ik een mail waarin stond dat er helaas niet geleverd kon worden. Mijn clogs stonden wel op de site, maar nu € 45,45 duurder. Na een mail aan de klantenservice kreeg ik de clogs voor lagere prijs geleverd. Zo hoort het ook, en zo is het gegaan. Daarom ben ik dik tevreden over de afhandeling.

Wat ik besteld heb was zeer snel geleverd

Heb een paar schoenen besteld voor mijn dochter, zij had alles al voorbewerkt, ik hoefde alleen maar de bestelling plaatsen en af te rekenen. Simpel en snel geregeld. En snel geleverd.

snelle levering,

Veel keuze en snelle levering.

Handig, snel en ook nog eens van lokale schoenenwinkels!

Ruime keuze uit topmerken, snelle levering en gemakkelijk retour sturen wat niet past of aanstaat

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein