Goede en snelle levering!

Prima winkel!

snel en goed

top

Mooie en goede schoenen.

Mijn zoon draagt al maanden deze leuke schoenen van Develab. Ze zien er nog steeds supergoed uit. Daarom heb ik ze nogmaals besteld. Ze waren lekker snel binnen.

Groot assortiment en snelle levering

Ik ben tevreden over mijn aankoop

Ik heb gympen besteld voor mijn zoon en ze zijn precies zoals op de site afgebeeld , dus ik ben tevreden

Heldere communicatie en duidelijk wat de bedoeling is.

Zie boven.

Snel en correct

Na een eenvoudige zoektocht door de webshop zijn mijn comfort slippers snel geleverd!

Alles naar wens

Levering was goed en correct

Snel het geretourneerde schoeisel en betaalde weer op mijn rekening.dikke duim

ik vond het in 1 woord Super!

heb nog nooit schoenen online besteld. vond de levering Super! Kreeg ze binnen 2 dagen. schoenen zijn goed van maat, hoefde ze dus niet te ruilen. durfde 1 dag later nog wel een paar schoenen te bestellen. ben nu dus in het bezit van 2 paar nieuwe schoenen, waar ik heeeel blij mee ben!

gewoon goed

Niets op aan.te merken.

Levering was snel en eveneens het verwerken van de retouren. Niks te klagen.

Zeer correct zeer tevreden

Prima.

Zeer correct gehandeld.

slecht

kreeg 2 verschillende maten schoenen

zeer tevreden

Snelle levering en goed verpakt.

Perfect!

Mijn ervaring met topshoe is heel goed. Binnen 2 dagen heb je het bestelde in huis

goeie service

goeie ervaring met Topshoe.nl,

Ik zocht een paar schoenen die overal waren uitverkocht, behalve hier. De dag erna al in huis, dus supersnel.

Top Service!

Kwaliteitsschoenen! Heel fijn dat je kan zoeken op wijdtematen. Met een kind met hele smalle en eentje met juist hele brede voeten is dat erg belangrijk. Snelle levering. Twee paar schoenen besteld, waarvan een paar te klein. Deze retour gestuurd en heel snel het bedrag terug op de rekening.

Snel geleverd. Super tevreden

goed gegaan

perfect

ik kreeg verkeerde kleur

De gele schoenen die ik besteld heb zijn terra cotta van kleur

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein