Snelle én persoonlijke service

Een vergissing van mij (verkeerde label bij retourzending) wordt heel goed afgehandeld.

Super snelle levering en afhandeling retour

Met paar dagen was de bestelling in huis. Helaas waren de schoenen te klein. Terug gestuurd en met een paar dagen was ook het geld weer terug gestort. Geweldig! Dank jullie wel.

Levering was vertraagd

Had schoenen besteld als cadeau voor Moederdag en dus ook ruim op tijd. Echter werden de schoenen pas na Moederdag geleverd, dus dat was jammer. Daarnaast was het papier in de doos erg gescheurd en kon je zien, dat de schoenen gepast waren en daarna niet weer een beetje netjes in de doos waren gedaan. Als je aan klanten een pakketje verstuurd, moet je eerst wel even kijken hoe het artikel eruit ziet en of je als verkoper er nog iets aan moet corrigeren of verbeteren. Wel veel keuze.

Fantastische service, voor mij zeker door het eerlijke en goede advies van de heer Gert de Olde. Mijn probleem prima onderkent en goed gerustgesteld

Mooie collectie en snel geleverd

Prima webshop / platform!

Snelle levering!

Binnen 1 dag schoenen binnen

Ik had mijn schoenen in de middag besteld en de volgende ochtend kwamen ze al binnen, dat had ik niet verwacht.

Overzichtelijk, veel merken

Goede en snelle levering

Tot nu w weeken super

Mooi schoon en goedkoop

Snelle bezorging, ik had de eerste keer schoenen de te groot waren. Terug gestuurd. Nu een halve maat kleiner besteld en ook weer snel geleverd. Heb gekozen voor betaling na goedkeuring. Prima geregeld.

Kan niet beter

Goede service ,ook aan de telefoon ,Snelle levering 3n snelle terugbetaling Top

Snelle en juiste levering

Zie boven

Een firma met correcte afhandeling

Geen problemen met bezorging

Goede schoenen, snelle levering

geweldig

super snelle levering

prima schoenen

schoenen werden niet de volgende dag geleverd zoals op de site staat. De schoenen zaten in een plastiek zak, en die was aan de binnenkant nat. Het was geen water, maar wat het wel was???? Ik heb meer dan 3 keer mijn handen gewassen, het leek wel lijm. Er zaten allemaal velletjes op mijn handen Schoenen waren wel heel goed

Fijne klantenservice

Fijne klantenservice. Ze luisteren en communiceren helder als er een probleem is.

Super geregeld

De schoenen werden vlot geleverd. Helaas moest ik ze terug sturen maar ook deze afwikkeling werd vlot geregeld. Top!

Ben super tevreden met Mephisto Harrison en ook de korting, binnen kort hoop ik nog een paar te bestellen dan iets soepeler voor ander gelegenheden. Die ene ik heb die is top.

Fijn geholpen, zeker aan te bevelen!

Schoenen snel bezorgt, had een vraag over de bestelling, ben vriendelijk geholpen.

Top!met liefde voor de schoen en de klant

Prima geleverd met liefde voor de schoen en de klant!

Snelle levering en betrouwbaar

Vreemd concept maar werkt wel

Pas nadat ik de door mij lang gezochte schoenen via TopShoe had gevonden en besteld, las ik de reviews. Die waren niet goed en ik hoopte er maar het beste van. Het concept is dat je de schoenen niet bij TopShoe zelf koopt, maar dat leveranciers via TopShoe hun producten leveren. Na de bevestiging van mijn bestelling hoorde ik helemaal niets meer, geen enkele mail, maar hoera, na drie dagen werden de schoenen probleemloos afgeleverd. Niks aan het handje! Communicatie kan zeker beter maar het werkt dus wel degelijk.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein