Pakket niet ontvangen

Pakket niet ontvangen

Alles Bestens!

Gerne wieder

Uitstekend verzorgd

Snel geregeld netjes geld terug

.retour regeling

Top service, snel, en retour regeling perfect

Na een week nog niet geleverd.

Twee paar pantoffels ruim een week geleden besteld, geïnformeerd bij de klantenservice, moest maar geduld hebben. De leverende winkel zit amper 30 kilometer verderop!

Uitstekend qualiteit en service

Uitstekend qualiteit en service, ik zou zeker nog een keer bestellen

Precies zoals beschreven .

Alleen niet op de site zetten; voor 22 uur besteld, de volgende dag geleverd. Dat lukt meestal niet, maar dat is voor mij totaal geen probleem. De schoenen staan leuk en zitten goed,!

Waardeloos, beschadigde gedragen schoenen opgestuurd gekregen.

Schoenen besteld voor mijn vrouw, omdat we al een slechte ervaring met een andere shop hadden, nog even gebeld met de winkel of ze echt nieuw en niet gepast waren. Werd door dame aangegeven, "heb ze zelf ingepakt, knopen zitten nog in de veters, dus volledig nieuw". Bij ontvangst schoenen, blijken de veters er gewoon in te zitten, ritsen staan open, aan zolen te zien, duudelijk mee gelopen en suede zit onder de vlekken. Direct geretourneerd en nog even gebeld, gemeld bij dezelfde dame, onbenullige reactie zonder enig excuus of uitleg.

Good

Hartelijk bedankt voor de snelle levering van de Topshoes. We hadden nieuwe schoenen nodig voor mijn zoontje omdat we op vakantie gingen en de winkels maat 33,5 niet hadden. De bestelling werd binnen een dag bezorgd en mijn zoontje heeft erg genoten van zijn nieuwe schoenen tijdens de reis.

Makkelijk bestellen en een snelle levering

Bij topshoe kon ik terecht voor de schoen die ik wilde in een grote dames maat. Helemaal top!

Snelle levering .

Levering en retourneren

Bestelling en retour snel afgehandeld, top, maar helaas was schoen op plaatje met zilver benoemd als platina, maar in werkelijkheid was het goud.

TOP

Enorme keuze, goede service , snelle verzending en retourverwerking. In een woord Top

heel goed

keurige verzorging en snel thuisbezorgd

Prima geleverd zoals besteld.

Prima geleverd zoals besteld. En goede schoenen, maar dat wist ik al toen ik ze bestelde. Durea schoenen met de juiste breedtemaat, perfect. Ik heb 4 verschillende paren besteld en allen gehouden. Wat ik niet wist is dat ze van 4 verschillende schoenwinkels kwamen dus 4 keer de postbode langs. Maar alles ging perfect.

Bestelling geplaatst maar was niet meer op voorraad

Bestelling geplaatst maar was niet meer op voorraad

het bestellen + het retour zenden is vlot en correct verlopen

het bestellen + het retour zenden is vlot en correct verlopen, ik ben hier zeer content mee!

Geen aanrader bij haast

Zocht schoenen die op korte termijn geleverd konden worden. Op de site gevonden en besteld maar na een aantal dagen een mail dat ze niet leverbaar waren. Reden te meer om elders te shoppen.

alles netjes geregeld.

Goede afwikkeling bestelling

Super! Snelle levering. Heel tevreden.

Altijd wel een paar schienen te vinden, omdat veel winkeliers hier aan mee doen. De schoenen waren snel geleverd. 1 paar moest terug, maar ook dat ging vlot. Geld zo terug. Ga zo door!

Mooie webshop

Veel keus snelle levering.

Schoenmode de Rooij uit Dussen, fantastische service.

Schoenen te groot besteld, konden met een telefoontje geruild bij Schoenmode de Rooij uit Dussen. Vanwege de afstand tussen m'n woonplaats en winkel moest het telefonisch. Ik werd zo vriendelijk te woord gestaan en geholpen, echt mijn complimenten. Loop nu op een maatje kleiner en ben heel blij met m'n nieuwe schoenen.

Bestelling geplaatst en schoen binnen 2 dagen ontvangen. Helaas was deze te groot, maar ook het retourneren is vlekkeloos verlopen. Als ik één tip mag geven: het zou goed zijn als je op de website de status (order ontvangen, verwerkt en verstuurd) zou vermelden o.b.v. account of ordernummer. Geeft helderheid en voor mij net een extra bevestiging. Ik heb gewoon telefonisch contact opgenomen en daar kunnen ze je natuurlijk ook prima te woord staan.

Er was een probleem met mijn schoen Maar dat is keurig opgelost Volgende keer zou ik daar ze weer bestellen

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein