Snel geleverd , netjes verzorgd

Positief

D website functioneert goed. Ik heb mijn bestelling snel en correct ontvangen. Wat mij betreft kan levering best langer duren dan 1 werkdag en verlengd tot 5 dagen zeker in tijden van drukte

Eerste keer besteld en meteen tevreden

Prima ara schoenen

Tijd voor goed en klantevriendelijk overleg

perfecte service

de bestelde schoenen kreeg ik snel in huis, ook al kwamen ze uit meerdere filialen. de retouren werden snel verwerkt en terugbetaald.

Heel goed moeilijk verkrijgbaar artikel gekocht

Heb warmbat pantoffels, Grizly blauw, gekocht, maat 45 bleken te groot toen maat 44. Redelijk probeleemloos verlopen

Top!!

Ruime keuze en snelle levering!

Goed !

Vandaag besteld morgen zeker in huis ,top.

Helemaal goed

Snelle levering! Niet goed, geld terug .

Snel werd het juiste artikel geleverd, ook nog keurig ingepakt .

Geweldig !

Product zoals verwacht ,snelle levering de volgende dag, en een mooie prijs .

Snel, kwaliteit, prijs redelijk

Vorige keer mooie sneakers voor de smalle voeten van mijn kinderen voor een aanbieding. En nu heb ik wederom gezocht op een merk waarvan ik weet dat deze smal valt voor mijn derde dochter. En weer gevonden voor een ‘kleine’ aanbieding. Service is snel. Schoen past. Aanbieding is redelijk.

Topshoe...altijd vlotte reactie!

Fijn om bij Topshoe te kopen. Altijd snelle levering. Nooit gedoe met terug sturen

Snel en makkelijk

Snelle bezorging, netjes verpakt. Kan alleen maar zeggen alles is positief

Snelle levering heldere website

Snelle levering heldere website

Eindelijk een wijdtemaat aangegeven die past.

Vrouwen met smalle voeten zijn er niet veel, daarom was ik blij deze wijdte bij jullie expleciet te lezen. Deze schoenen met deze leest zijn zo moeilijk verkrijgbaar! En Gabor heeft steeds leuke speelse modellen. Kom zeker bij jullie terug.

voor herhaling vatbaar

Zeer snelle levering van een goed produkt dat elders niet te krijgen was - top!

genoeg keuzes retouren kan beter

leveringen goed,retounering van geld is minder,duurt vrij lang

zeer snelle en perfecte bezorging

Super service

Grote sortering goeie zoekfuncties

Foutloos

snelle service

Snel geleverd, helaas niet gewenste product, snel geld retour

Snelle levering.

Super .

Top betekend snelle actie heel fijn

Nog niets ontvangen

Bestelling doorgegeven en betaling gedaan. Wordt vervolgens door de schoenenwinkel gebeld dat ze de bestelde schoenen niet hebben. Foutje van topshoe. Schoenenwinkel gaat proberen te schoenen nog te krijgen via de leverancier. Dit zou gelukt zijn en pakket zou verzonden worden. We zijn nu ruim een week verder en heb nog niets ontvangen. Topshoe is telefonisch niet bereikbaar. Dit is niet de eerste keer dat er wat mis gaat via Topshoe en dit zal de laatste keer zijn dat ik iets via deze site bestel.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein