Snel verstuurd

De schoenen zitten zo lekker, dat mijn dochter ze al wilde inpikken.

Groot assortiment voor elke portemonnee

Prima service voor aankopen en retouren

Keurig en snel geregeld

Snelle levering, alles Keurig en snel geregeld. Super.

Alles volgens afspraak geleverd

De schoenen werden heel snel geld. Helaas waren ze te groot. Retourneren ging makkelijk en is snel verwerkt.

prima shoes goeie pasvorm en een mooi prijs

heb meerdere keren het merk remonte gekocht .ben er blij mee.

Zeer goeden ervaring

Twee paar schoenen besteld ivm div maten 1 retour snel geleverd en ook snel retour afgehandeld

Perfecte service !!!

Jammer dat dat deze mooie schoenen te groot waren .

Prima bezorging en snel, was keurig en goed verpakt.

super snell pain free

very very good

Top sevice

Schoenen binnen 2 dagen binnen. Super.

Geen contact voor mijn retour

Ik krijg geen contact met jullie over mijn retouren en de schoenen die ik kreeg waren beschadigd.

Waardeloos!

Ik had een duur paar VIA VAI’s gekocht in de outlet. Echter zat er een zeer groot kleurverschil tussen beide schoenen. Ik begrijp niet dat ze dit naar een klant hebben durven sturen! Outlet wil nog niet “oude zooi” , toch? En dat je dan ook nog je retour zelf moet betalen, terwijl bij een winkel afgeven toen nog geen optie was. Dit was 1 keer, maar nooit meer.....

Prima geleverd ,mooi verpakt

Waren snel geleverd en keurig verpakt

Alles is perfect geregeld.

tevreden!!

Snelle levering, goede duidelijke retourmogelijkheid ,snel geld terug en opnieuw besteld ! Dit alles in één week tijd!

Mooie kwaliteit schoen en snelle bezorging, top!!

Hele mooie kwaliteit schoenen...goed verpakt en supersnelle bezorging.....ben er heel blij mee!

Vlot en keurig

Perfecte service

Snelle levering goede kwaliteit

Snel geleverd ,prima verzorgd .

fijne shop , veel keus en snel geleverd een aanrader.

een wow ervaring.

een wow ervaring. helemaal tevreden.

Snel geleverd en schoenen voldoen aan verwachting

Super snelle levering. Goede en mooie schoentjes binnen gekregen. Paste goed. Voor ons in eerste instantie niet duidelijk dat het over een overkoepelende site gaat en het uit een andere winkel zou komen. Daardoor kan het variëren hoe lang levertijd is.

Alles goed ondanks de corona

Ondanks de corona perikelen mooi op tijd afgeleverd bestelde schoenen ook gekregen

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein