Perfect geregeld!

Snelle service en hele goede afhandeling!

Superfijne website om schoenen te bestellen!

Veel keus, ook in mijn zeer brede wijdtemaat en goed werkende filters om gericht te zoeken. Ook het verzenden en eventueel retourneren en terugbetalen is uitstekend geregeld. Ik ga tegenwoordig eigenlijk altijd direct naar Topshoe.nl als ik voor schoenen wil kijken.

Prima geregeld

Ze doen wat er staat op de website, en de meer mag je niet verwachten.

Als prima.

Wederom perfect verlopen

Snelle levering,goed product

Goede ervaring

Aanrader

Snel geleverd en klopte met wat op de website stond

Snel en betrouwbaar

2 paar schoenen besteld, 1 paar dag erna geleverd gekregen. 1 paar niets van gehoord bij navraag bleek dit paar niet leverbaar. Geld na 2 dagen weer retour ontvangen

Snel, fijn en duidelijk.

Mijn bestellingen kwamen altijd op tijd en snel, namelijk de volgende dag. Retour is makkelijk, alle retour labels zijn aangesloten bij de bestelling. Afterpay maakt het makkelijker om meerder paar schoenen te bestellen en pas de juiste te betalen. Het is niet altijd makkelijk om passende schoenen voor mijn kind te vinden maar TopShoe maakt het voor ons erg handig en makkelijk te shoppen vanuit het huis. Aanrader!

Goede service en afhandeling retouren

Goede service en afhandeling van retouren!

Geweldige service

Mijn bestelling werd snel geleverd. Een van de de artikelen heb ik teruggestuurd. Een dag later de bevestiging van mijn retourzending en de volgende dag was het bedrag op mijn rekening gestort. Super tevreden.

TOP

top van Topshoe, levering op tijd, perfect verpakt....zeer tevreden

prima alles snel geregeld

ik was versteld van de snelle levering.

Schoenen besteld. Snel geleverd. Helaas niet wat ik had verwacht. Geretourneerd. Snel geld terug. Prima geregeld!

Keurige snelle levering

Keurig verpakt en snel geleverd

Netjes retour kunnen sturen ivm verkeerde maat !

De schoen paste niet dus helaas teruggestuurd.

Snel

Prima snel en volgens het plaatje

Snel aanbevolen

Goed bedrijf aanbevolen

Ik heb nu twee maal schoenen besteld, en alle twee de keren ben ik heel tevreden.

Topkwaliteit

Keurig op tijd bezorgd. De Glerups pantoffels zijn erg mooi en van bijzonder goede kwaliteit.

uitstekend

De verwerking gaat zoals afgesprokenis,dus prima.

niet top

2 paar heren laarzen bestelt 1 paar snel binnen 2e paar staat nog steeds op niet verwerkt en geen datum wanneer ze komen deze zijn tegelijk bestelt en betaalt.

Uitstekende service. Met korting.

Snelle levering. Keurig verzorgd.

Snelle verzending en achteraf betalen

Fijne schoenen, snelle verzending goed verpakt. En achteraf betalen.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein