Snelle levering en schoenen zien eruit zoals aangegeven

Had twee paar schoenen uitgezocht omdat ik twijfelde over de pasvorm. Snelle levering en een paar gehouden.

Ruime keuze, snelle levering

Hele prettige site met duidelijke omschrijving en meerder foto's per artikel. Omdat ik online, mede i.v.m. de pasvorm, geen goede keuze kon maken heb ik verschillende exemplaren besteld. Mijn bestelling kwam van 2 verschillende leveranciers. Echter, alles was heel helder en duidelijk en retourneren was geen enkel probleem en werkte snel. p.s. uiteraard heb ik het (voor mij) lekkerst zittende paar behouden :)

super snel geleverd

Ik had 2 paar schoenen besteld, ze zijn heel snel geleverd, keurig verpakt. Omdat 1 paar schoenen jammer genoeg te smal waren heb ik dit paar teruggestuurd. Heel snel kreeg ik het geld teruggestuurd. Dus top!

Snel bestellen snelle levering, tevreden!!

Binnen 2 dagen besteld en geleverd. Ik ben zeer tevreden

Snelle levering, keurig verzorgd

Snelle levering, prima verzorgd. Helaas door mijn ‘foute’ voeten was de pasvorm niet goed en moest ik het paar helaas retourneren. Ook dat verliep prima. Wel vind ik het jammer dat niet het volledige bedrag teruggestort wordt door de verzendkosten. Dit zorgt er voor dat ik niet zo snel weer ga bestellen. Voor mensen met standaard voeten zal het zeker geen belemmering zijn.

Prachtig

Loop al 30 jaar op picolino,s bevalt prima.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Sneller verzending, mooie schoen

Slecht

Had boots besteld maar kreeg ze maar niet dus ben na 10 dagen gaan mailen waar ze bleven. Vervolgens konden ze ze dus niet leveren en zeggen ze dat ze me een mail daarover hebben gestuurd wat dus niet het geval was vind ik erg slecht.

Goede en snelle service

Snelle levering en nette en vriendelijke afhandeling bij retourneren. Tevreden klant!

Super snel en correct

Makkelijke site en correcte levering

Veel keuze online en zeer snelle bezorging.

Alles 100% naar tevredenheid

De website, tussentijdse informatie, verpakking en bezorging waren allemaal netjes in orde.

prima geregeld

snel en goed

item terug gestuurd, maar top service!

ik heb de toegestuurde schoenen van een top merk weliswaar teruggestuurd (daar kon de winkel niets aan doen), maar de hele afwikkeling ging snel en prima begeleid. Geen enkel probleem . Dat mag ook wel eens worden gezegd.

Fijne website, volgende dag in huis

Vandaag besteld, morgen in huis

De ene dag besteld de volgende dag geleverd, met track en trace. Erg tevreden!

Snel en netjes

Snel en goed geleverd.

Snelle en correcte levering. Goed op de hoogte gehouden.

Slecht

Geen goed surfes. Staat op de site niet goed aangegeven wat ze wel en niet hebben en hoeveel

Heel tevreden; Veel keuze, snelle levering, stevig ingepakt

Snelle levering. Ruime keuze in wijdtematen.

Snelle levering. Ruime keuze in wijdtematen.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein