Betrouwbare indruk, zeer snelle en goede levering

De samenwerking van lokale winkels werkt fantastisch. De wandelschoenen die ik zocht werden binnen 1 dag geleverd, ondanks de drukte, terwijl veel grote shops 3 tot 5 dagen aanhouden

slecht

#3 weken geleden gypen van Hassia zwart besteld en nog steeds niet binnen, verleden week een mail gestuurd en jullie zeiden nog even geduld het is druk bij Post.nl

Schoenen besteld en al de volgende dag ontvangen. Super snel

Ik ben zeer tevreden met de Rohde slippers en de snelle levering. Geen verzendkosten, ook heel fijn.

kan niet beter!

Vlotte thuisbezorging en met zorg ingepakt en verstuurd. Zeer tevreden met mijn mooie schoenen

Alles netjes geregeld

Snel en duidelijk

De website is overzichtelijk. De bevestiging duidelijk, de levering snel.

Mooie schoenen, prima levering

Prima systeem om vanuit meerdere schoenwinkels te kunnen leveren. Meerdere artikelen in 1 bestelling kunnen hierdoor wel apart geleverd worden met verschillende levertermijnen. Voor ons geen probleem.

een voor mij onbekende "winkel", maar een zeer goede ervaring.

Via Topshoe een paar schoenen besteld, de zelfde dag kwam een winkel uit de buurt de schoenen zelf brengen!

Snelle levering en betrouwbaar

Na 1 dag geleverd, fijn dat je achteraf kan betalen, product was zoals omschreven.

Snelle levering, goede kwaliteit

Alleen geen 10 door de hoge prijs.

Snel en keurig

Prima product, vlotte bezorging

Prima product, vlotte bezorging!!

Prima geregeld

Schoenen besteld via de website( foto) Echter andere gekregen, nr vd schoen correspondeerde niet met de schoen op de foto. Retour gezonden met bericht. Excuses ontvangen, netjes afgehandeld, bedoelde schoen helaas niet leverbaar

Perfect service!

Schoenen die je bestelt worden supersnel geleverd en ook de retouren worden snel verwerkt! Er is heel veel keuze in comfort schoenen die ik nodig heb. Goede website, veel keuze en goede service....kortom aanrader!

snelle bezorging!

slippers besteld, retour gedaan, het geld snel teruggestort gekregen. Nieuwe maat besteld en ook weer snel gekregen.

Top webwinkel

Directe actie

juiste informatie op de website en snelle levering

gewoonweg top. echt snelle levering en goed op de hoogte gehouden via de mail. topbedrijf

Juiste bestelling op tijd geleverd

Xx

Mooie schoen, en netjes geleverd.

Zoals je service mag verwachten. Top bedankt en ga zo door.

Ik ben zeer tevreden, ik zal ieder aanraden om bij julle te kopen

Uitstekende handleiding om de schoenmaat vast te stellen, een goede levering, de schoenen zitten als gegoten.

Gezochte schoenen snel gevonden, besteld, herl snel geleverd! Uitstekend!

2 x geleverd bij storing

2 x kosten betaald

Maat was te klein. Gratis omgeruild.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein