Ruim assortiment, fijne webshop, snelle levering

Al enkele jaren bestel ik mijn schoenen via topshoe. De webshop heeft een prettige zoekfilter. Levering altijd vlot.

Goede snelle service. Voelt goed dat het van lokale schoenwinkels komt.

Goede snelle service. Voelt goed dat het van lokale schoenwinkels komt. Terugbetaling snel gedaan. Groot aanbod aan schoenen..

Perfecte service

De website is duidelijk en de levering snel.

Prachtige schoenen netjes geleverd in doos, goed verpakt

Hele fijne schoenen, netjes geleverd en snel.

Goede en snelle service

Eenvoudig te bestellen, maar ook retourneren gaan heel makkelijk. Snelle service.

Prima service, snelle verzending, snel geld terug

Goed!

Prima. Snelle en goede levering en kwaliteit.

Duidelijke website, snelle service.

Duidelijke website. Goed gevonden wat ik zocht. Snelle levering. Helaas het paar moeten retourneren. Maar ook dat ging fijn. Helaas niet telefonisch bereikbaar voor overleg. Gelukkig wel een goede berichtenwisseling via de mail. Nu wachten op het bedrag retour. Maar tot nu toe zeer tevreden ofer deze verkoop website en hun medewerkers.

Keurig

Moest retour, keurig netjes optijd geld terug, geen gedoe

Besteld en super snel geleverd, top

Snelle en correcte levering

Wandelschoenen besteld. Snel geleverd zodat ik direct aan het wandelen kon gaan! :)

Altijd keurig op tijd en goede kwaliteit vooral voor mijn maat 43 een uitkomst.

Maak er erg graag gebruik van. Ook erg goede aanbiedingen.

super snelle levering

alles prima verlopen

Vriendelijke mensen, bezorging verliep warrig

Prima producten! Ineens was mijn dochter uit al haar schoenen gegroeid en moesten we snel iets anders hebben. We zijn vriendelijk geholpen. De bezorging verliep warrig. De dag/ datum klopten niet. Wanneer het wel kwam was onduidelijk totdat er ineens een pakje voor de deur stond.

Snelle levering, goede communicatie via mail en bestelling netjes verpakt

vlot en betrouwbaar

Verkeerde maat besteld en geroutineerd. Snel geld teruggestort gekregen. Juiste maat besteld en ook snel geleverd. Prima betrouwbaar bedrijf.

snel en goed gelevert

produkt op tijd gelevert

Tevreden

Mooie aparte schoenen voor relatief weinig geld en snelle verzending

Mooie aparte schoenen voor relatief weinig geld en snelle verzending

zeer goed

NIET te bereiken

Jullie zijn telefonisch niet te bereiken en reageren niet op een e-mail. Ik had een vraag over een bestelling, die ik nu na 12 dagen nog niet heb, dat ligt aan Post nl, maar op mijn vraag per e-mail daarover krijg ik GEEN reactie!

Ze leverden+zetten op de bon de verkeerde maat!!! Oerstom!

Heb uitdrukkelijk maat 6,5 besteld maar kreeg totaal andere maat geleverd+ ook nog op de bon foutief doorgevoerd! Ik had zelf echt nauwkeurig en goed besteld. Aan een verkeerde maat schoenen heeft een mens niks! Echt grote stommiteit!!!

PRIMA :)

Veel keus, snel geleverd en bij retour zenden, snel geld terug! Top!!

snelle accurate levering

Niets te klagen

Super snel geleverd. Precies zoals verwacht.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein