Supersnel

Alles zeer correct

Jammer genoeg pasten de schoenen mij niet goed, maar over de website en afhandeling van de bestelling ben ik zeer tevreden.

De schoenen passen prima,zeergoede kwalteit

ik loop een week op deze schoenen,het is een aanrader voor lange wandelingen,ik zal iedereen dit aanbeven

Snel en goed geleverd

Precies de sloffen die ik zocht

Alles prima geregeld!

Snel geleverd. Netjes verpakt. Duidelijke informatie in een woord top.

Snel en correct

Snelle en correcte levering

Prima product voor een goede prijs

Door dit product heb ik nu lekkere warme voeten bij het thuiswerk. Helemaal Top

Goede service,

Na de eerste keer , de verkeerde kleur enkellaarsjes binnen gekregen, gelijk weer retour gedaan, en vervolgens weer de zelfde laarsjes besteld, deze zijn gelijk de volgende dag weer bezorgd, deze waren wel goed, de week erop het retour bedrag weer op de rekening, alles heel snel en goed afgehandeld, in 1 woord TOP!!

Tevreden

Tevreden

Alles keurig geregeld!

Snelle en goede service.

Super snel geregeld!

Goed en snel. Fijn!

Top shoes is echt top

Nu 2 x bestelling geplaatst. Beide keren supersnelle levering.

goed assortiment ook voor grotere maten

helaas zijn mijn voeten te moeilijk voor postorderpassen

Goede afhandeling en vlotte levering .

Besteld wat de officiële winkel niet kon leveren en twee dagen later in huis .

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle en keurige service!! Aanrader!!

heel tevreden, prima schoenen.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Kinderschoenen

Ik had 1 maat kleiner gekregen dan besteld. Ik had gebeld, geen gehoor. Dag daarna nog kaals, maar nog geen gehoor. Toen gemaild, kreeg na 4 dagen reactie dat deze schoenen niet meer in die maat geleverd kunnen worden en ik mijn geld terug kreeg.. jammer

Prima,de website ,de vlotte levering, ik ben helemaal blij,top!

Door sluiting schoenwinkel gedwongen om digitaal te bestellen wat ik nooit durf bij schoeisel. Maar de duidelijke website, de uitgebreide keus al wilde ik maar van 1 merk toch een bestelling geplaatst. Na 1 werkdag een keurig pakket afgeleverd, netjes verpakt met alle retour verpakkingen opgehaald. De schoenen zitten heerlijk en heb al wel 10x gezegd dat ik ontzettend blij er mee ben.

Veel keus, ook voor steunzolen. Vlotte levering.

Goede website met veel keuze.

Alles goed geregeld. Ook een mail met een vraag werd snel beantwoord.

Fijne website. Goede service en snel mn geld terug.

Artikel komt goed overeen met de foto en de beschrijving. Snelle levering ondanks de drukte, track and trace. Ben tevreden.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein