Het was goed voor elkaar.Bedankt.

Prima levering alleen veevoeder deed er 5dagen over om het te leveren

Kreeg een mail van tpg op maandag dinsdag zou het worden geleverd dinsdag mail werd woensdag woensdag mail kon nog 3werkdagen duren vrijdag mail dat het in het sorteercentrum was aangekomen en werd geleverd nu weten we dat ze het druk hebben maar ik betaal liever verzendkosten dat het wat eerder word gebracht bestel niet voor niets schoenen voor steunzolen kon pas vrijdag middag na levering naar buiten

prima service, website overzichtelijk

snelle levering, ook retour zenden geen probleem!

Ik ben blij met mijn wandelschoenen!

Goed te vreden.

Perfect product, nette snelle bezorging.

Kwaliteit en service

Mooie laars, snelle levering en goede kwaliteit!

Totaal geen aandacht klacht klant

Bij het terugsturen en de klacht die ik had gegeven bij de opmerkingen is geen enkele reactie gekomen ! Het enige wat ze wel snel konden was de kosten splitten van het terugsturen . Zal nooit meer iets bestellen bij deze website

Ruime sortering

Snelle levering en veel keus!

Heel blij met mijn bestelling

Doen wat ze beloven! Fijne service

Snelle reactie op mail! Prima klantenservice!

De reactie op mail kwam snel en was correct en aardig. Schoenen mooie kwaliteit, zeer aan te bevelen!!

Schoenen zitten prima. Ik mis wel een beschrijving hoe de schoen te verzorgen. De levering was snel. Het produkt was goed verpakt en in goede staat geleverd.

Ik heb een super aanbieding gevonden!

Het heeft even geduurd voor ik mijn bestelling kreeg ( uit Milaan ) maar het was het wachten waard! De laarzen zijn prachtig!

Schoenen voor mijn moeder besteld: prima geregeld

Wij wisten wat we wilden hebben. Opgezocht op de website. Besteld, betaald en op de gewenste dag keurig bezorgd. Prima.

PRIMA

Gaat echt goed, vaak een dag besteld volgende dag geleverd en volledig overeenkomstig het bestelde.

snel besteld en snel geleverd ....toppie

Snelle levering en zeer goede service

Topshoe heeft een zeer ruim assortiment aan schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook qua prijs en kwaliteit is het assortiment zeer breed. De retouretiketten voor het eventueel omruilen of terugsturen van de schoenen worden meegeleverd. Topshoe heeft er alles aan gedaan om het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken.

Voor mij... ideaal!!!

Grote keuze, snelle levering en afhandeling. Door het uitgebreide assortiment slaag ik ALTIJD. Ondanks mijn maat 42 met steunzolen en brede voeten. Ik ben héél blij met Topshoe.

super goede kwaliteit en vlugge verzending

ik heb voor de eerste keer bestelt,en zeer tevreden vlugge verzending en super goede kwaliteit schoenen een aanrader,ga vaker bij TopShoe bestellen

Snelle.levering en goede service

Snel geleverd en retouren ook vlot verwerkt

schoenen goed

Alles goed gekomen, maar een volle week geduurd voor mijn bestelling afgeleverd werd.

Top w.b. bestelling, levering en product!

Mooie pantoffels, prima kwaliteit!!

Prima ervaring bij mijn 1e bestelling

Keurig verpakt en netjes verzorgd

Snel en netjes geleverd alleen geen factuur gezien

Twee paar schoenen vanaf 2 verschillende winkels . Eén paar kwam de dag na de bestelling en het andere paar de dag erna . Hartstikke fijn . Voor herhaling vatbaar

Uitstekend!

Binnen 24uur thuis bezorgd. Donderdagmiddag besteld, Vrijdagochtend in huis. Sneller kan het niet!

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein