Duidelijk en snel

Prima en snelle service

Zie boven

Goede service!

Snel en prima kwaliteit!

Snelle service - ook terugbetalen van teruggestuurde schoenen ging vrij snel!

Voordelig, snel, goede service en lokaal

De scherpste prijs maar toch terwijl ik van lokale winkels koop.

Prima product en volgens afspraak geleverd

Vlotte service, overzichtelijk site . Vlot je bestelling in huis netjes verpakt.

Prima product snelle levering

Ik had nog nooit gehoord van TopShoe en was wat voorzichtig, maar echt super opgepakt, snel geleverd en prima product.

Prima, snelle levering

Snelle levering, net verpakt. Kortom: prima!

Zeer slechte klantenservice. Bellen niet terug en per mail drama

Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Mail gestuurd met het verzoek mij te bellen. Krijg een mailtje terug met niet het antwoord wat ik nodig heb. Mail ik ze weer met het verzoek mij vene te bellen. Vervolgens laten ze niets meer van zich horen. Dikke vette onvoldoende. Was ik ff blij dat ik met after pay had besteld. Als ze zo ook met retouren omgaan. Drama gewoon.

Precies wat we besteld hebben snel geleverd

Snelle levering en bij retourneringen snelle betaling.

Snelle levering, mooie schoen, tegen aantrekkelijke prijs

Netjes verpakt en duidelijke website, ga zo door!

Fijne schoenen

Prima service, snelle levering.

Goed!!!!

De goede schoen, goede maat, snelle levering!! prima, bedankt en groeten Alfred.

Snelle levering. Nu waren de wandelschoenen prima qua maat dus heb niets retour hoeven sturen, maar dat was anders geen enkel probleem geweest... Alles (retour etiket, plastic hoes om te verpakken, retourformulier) zat in het ontvangen pakket. Hele goede service. Retour is overigens ook nog eens kosteloos.

ze waren al heel snel hier binnen sneller dan verwacht.

Fijne sloffen

Maat die besteld is, komt overeen met werkelijke schoenmaat.

Geweldig geregeld

Geweldig geregeld

perfect, jammer dat de schoenen niet pasten.

...

Lekker gemaakt voor niks

Eindelijk een winkel waar mijn gewenste wandelschoenen te koop leken te zijn. Deze besteld, betaald en dan het awachten. Om na een dag of twee te horen: uw schoenen zijn uitverkocht. Dat was een teleurstelling. Waarom stonden ze dan nog online te koop?!

gewoon goed

goed helaas was de verzending vertraagt door de drukte maar daar kunnen jullie niks aan doen.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein