Dik tevreden

Alles klopte! Prijs, kwaliteit en levering!

goed en snel

aanrader

Erg tevreden

Eerste bestelling. Goed en snel afgehandeld. Netjes en goed verpakt. Product zoals verwacht erg goed.

Prima gegaan

Alles is goedverlopen was mooi op tijd

Mijn ervaring was goed

Omdat product was binnen een paar werk dagen,

De juiste schoenen zijn op tijd geleverd.

slecht

Verkeerde maat opgestuurd gekregen. Vervolgens loopt de communicatie hierover niet. Ik kreeg wel een uitleg maar 1 die niet klopte en daarna geen communicatie meer.

Fijne website, snelle levering.

Fijne website, snelle levering!

Keurig verpakt en snel geleverd.

Geweldige mooie schoenen, alleen jammer moest weer retour, te krap om mijn enkels

Tevreden

Goede service, schoenen netjes verpakt en blij met de schoenen. Verder alle begrip dat aflevering iets later dan gewoonlijk plaats vond wegens drukte bij Post.nl.

Uitstekende ervaring

Hele fijne webshop. Duidelijke communicatie en snelle levering en ook nog’s mooi verpakt!

Super geregeld binnen 1 dag al binnen!!

Ik ben absoluut niet gewend om online te bestellen. Maar met deze ervaring bij TopSchoe, Bestellen en eenvoudige beschrijving van hoe het allemaal moet, en een supersnelle levering. Echt meer dan mijn Complimenten voor jullie. Een dikke Tien

Fijne webwinkel

Website erg duidelijk. Mogelijkheid voor afterpay. Bestelling kwam snel, keurig verpakt.

Bestelling correct en zeer snel bezorgd

Goede en snelle levering

duidelijk inzichtelijk wat voor schoenen het betrof. Fijne filtering op uitneembaarvoetbed, maat een breedte. goede levering en goed geregeld.

Zeer tevreden, goed product

Prima service correcte bezorging

Goede service en voorwaarden, snelle levering

Ik heb bekende schoenen gekocht waar ik al jaren tevreden over was, maar helaas versleten. Dezelfde vertrouwde Mephisto cruisers zijn keurig verpakt op tijd afgeleverd tegen de gangbare winkelprijs. Als ik ga passen dan gun ik ook die zaak de handel i.v.m. de geleverde service. Nu had ik geen service nodig.

Snelle levering. Retour snel afgehandeld en snel geld terug

Blij met laarzen, keurig afgeleverd

Het duurde een beetje lang. Maar verder alles prima.

Alles snel en zorgvuldig afgehandeld.

Op en top !!

Goed ervaren nu in corona tijd. Het liefs ga ik toch naar de winkel ! Gr Ria

Boven verwachting snelle levering

Duidelijke communicatie, supersnelle levering... Heel erg tevreden

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein