Prima, vlotte levering van de schoenen.

Uitstekend verpakt, en de ev. retour-regeling is prima voor elkaar. Blij met de uitstekende Rembrandt-schoenen!

Prima service snel geleverd

Snel besteld snel geleverd ik heb la stradas besteld waren zoals omschreven klasse

alles werkt zoals het moet!

Fijne site, alles werkt goed en snel. Wel jammer dat je bij spullen uit verschillende winkels zoveel losse pakketjes krijgt.

Fijne website, goede service!

Er is veel keuze op de website van Topshoe, en het is makkelijk navigeren en selecteren. Het bestellen en betalen verloopt makkelijk en de service is goed.

prima ook de afhandlling

ONZ

Snelle elevring keurig ingepakt. Zag er goed uit.

Razendsnel

Razendsnelle levering, goed assortiment, goede informatie betreffende bestelling en bezorging

Slecht

Slecht schoenen besteld krijg later pas een mail dat ze er niet meer waren vond dat raar

Niet erg goed

Mijn schoenen waten bij de desbetreffende winkel goedkoper dan dat topshoe aangaf (en ik moest betalen) en ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Ik bestel hier niet meer.

Goed geregeld!

Goede prijzen, snelle levering en snelle retour verwerking

Ruime keuze, goede produkten,snel geleverd.

Schoenen om 4 uur s' middags besteld, volgende morgen om 11 uur al in huis . Heel blij dat Wittepoel in Gouda mijn schoen , een lastige maat , op voorraad had.

Goed verpakt en prima passend

Super snel en juiste levering!

Goede service !

Snelle service en geheel naar verwachting

Goede prijs en snelle service!

Snelle levering, zeer tevreden

Vlotte levering

Duidelijke website Vlotte levering Goed verpakt

Slechte bereikbaarheid klantenservice

Onduidelijkheid over retouren, telefonisch onbereikbaar op tijden die volgens website wel bereikbaar zouden zijn. Email onbeantwoord en uiteindelijk geld terug gekregen maar duurt veel te lang vergeleken met andere webshops.

Product besteld, bleek niet op voorraad

Het zal niet opzettelijk gebeuren, maar nadat ik mijn bestelling had gedaan, kreeg ik de volgende dag een bericht per e-mail dat de door mij gekochte schoenen toch niet op voorraad bleken te zijn of uitverkocht. Valt wel tegen. Je bent blij als je gevonden hebt wat je wilt hebben en dan heb je het toch weer niet...

Prima website

Blij om een degelijke schoen nog te kunnen krijgen op jullie website ,ondanks dat bepaalde schoenen moeilijk te verkrijgen zijn in de juiste maat en pasvorm ‘prima dus jullie aanbieding ,zal dus geregeld op jullie website kijken voor de juiste schoen . Topschoe .nl bedankt .

Snel geleverd. Kwaliteit schoenen prima.

De omschrijving van het product en de leveringsprocedure zijn zoals beloofd.

Goede winkel voor grote maten

Heel fijn dat ik hier betaalbare schoenen kan kopen voor mijn damesmaat 46! Goede en snelle levering. Ik heb hier al vaker schoenen gekocht en blijf vast en zeker terug komen.

Kwalitatief goede schoenen ondanks lockdown snel in huis

Wij gaan altijd naar een speciale schoenwinkel voor onze piedro s maar zijn heel blij dat we deze nu via topshoe hebben kunnen bestellen. Snel en netjes geleverd, zitten goed!

Prima, snelle levering, goede service!

Veel laarsjes besteld bij TopShoe. Altijd snelle levering met keurige bonnen of stickers om terug te sturen. Wel eerst even de retour aanmelden maar dat gaat prima en heel gemakkelijk. Ook wanneer je iets retour stuurt ontvang je schriftelijk bericht en wordt jouw betaalde geld snel terug gestort. Natuurlijk is dit 1x gebeurt, de laarsjes zijn verder prima van kwaliteit, je kunt bij TopShoe allerlei merken bestellen. Ook jouw merk zit er tussen!!!

Super bedrijf. Erg vriendelijke klantenservice. Had problemen met retour sturen. Is prima opgelost

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein