Slecht

Ik heb op 29 dec. bericht van topshoe ontvangen dat mijn bestelling verstuurd is. Ik heb (vandaag 11 jan.) nog steeds niets ontvangen. Ik weet niet of dit aan Topshoe of aan Post.nl ligt, want Post.nl krijg ik niet te pakken. Heb net 30 min. in de wacht gestaan, toen werd de verbinding verbroken.

Super ervaren

Goed ingepakt en erg persoonlijk in deze coronatijd.

Super snelle levering!! Echt binnen 2 dagen!! Ik ga echt vaker bestellen!

Alles was zo snel geleverd, heb 3 x besteld. Paar keer paste de schoenen niet en kreeg heel snel mijn geld terug. Kwlaitieit is super. Beetje jammer van de verzendkosten. Maar die is niet heel hoog.

Goede schoenen,goede prijs en snelle levering.

Gewoon goed gegaan.

Bezorging snel, artikel verkleurd

Ugg pantoffels met zo'n groot kleurverschil ontvangen. Was cadeau voor dochter, dus had het fijner gevonden als daarvoor contact opgenomen was dat het kleurverschil zo groot was. Zij wil ze nl toch houden, terwijl ik vind dat zo'n duur artikel voor de volle prijs niet opgestuurd mag worden. Als je dan klantenservice belt is het antwoord koop een zwarte spuitbus. Jammer dat ik geen foto toe kan voegen.

Verkeerde schoenen geleverd

De verkeerde schoenen geleverd gekregen. De juiste schoen was niet meer voorradig. 2 weken voor piet snot gewacht :(

super goed

fijne schoenen mooie aanbieding

Goed en snel geleverd!

Duidelijke website. Bestelling snel en goed geleverd!

snelle levering, plaatselijke middenstand levert, goed idee!

De schoenen kwamen vlot aan, en ze pasten goed. Handig dat er ook wijdtematen worden geleverd en de site functioneert goed. Ik heb 1 maar; bij een van de paren schoenen, het ging om afgeprijsde schoenen, had ik duidelijk geen nieuw paar schoenen, de zolen van beide schoenen waren behoorlijk vuil, dat heb je niet van even passen en een rondje door de kamer lopen, tevens was bij dit paar schoenen de inlegzool zo zwaar ingelopen dat de teenafdrukken van de vorige eigenaar er diep ingedrukt staan, dit ging er ook niet meer uit. Ondanks dat ik afgeprijsde schoenen koop ga ik er wel van uit een nieuw product te ontvangen, wat dus niet het geval was. Ik heb de schoenen gehouden omdat ik geen zin had aan de romslomp van terugsturen en ik ze met veel korting gekocht had, maar het hoort niet zo!

Snel, prima.

Fijn om toch bij lokale winkels te kunnen kopen.

geweldig

Geweldig, maar deze keus was al bekend De bestelling ging makkelijk en verliep goed en netjes bestellen bij TopShoe.nl is een aanrader

levering was goed, echter vraag gesteld via mail is niet beantwoord, ook telefonisc niet bereikbaar

Omdat bleek dat mijn huisnummer niet goed op de bestelling stond , heb ik geprobeerd telefonisch contact te krijgen met top shoe op de openingstijd, dat lukte niet, mail die ik stuurde daarna is ook nooit beantwoord. Gelukkig stond in de mail dat het onderweg ging de schoenwinkel waar het vandaan kwam en kon ik het via hen nog niet op tijd wijzigen

Goed en snel

Top en snel geleverd

Het is geweldig zo snel geleverd!!

Snel geleverd!

Perfect om zo schoenen te kunnen kopen, veel regionale winkels zijn hierbij aangesloten waardoor je ondanks de pandemie toch de lokale/regionale winkels steunt.

Gave schoenen voor een mooie prijs en snel bezorgd ....

Erg goed

Ondanks het retour alles heel snel Afgehandeld

Snel en goede service

Ik heb mijn schoenen ondanks de Corona snel ontvangen.

Een snelle en correcte levering.

Ik zou gerust nog een keer een bestelling doen. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft levering.

Correct

Prima, ondanks drukke tijden vlotte levering

Shoetime is een prettige onlinewinkel met vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.

Bij vragen per e-mail krijg je op korte termijn antwoord en bij telefonisch contact heel klantvriendelijk en geduldig ondanks de drukte tijdends de corona.

"Top" Shoe

Goede formule, 90 winkels in een webshop. Snelle levering, handige verpakking in geval van retour zenden en snelle financiële afhandeling

Heldere en duidelijke website.

Ik ben erg te spreken over de website. Duidelijke uitleg om de lengte en breedte van je voeten op te meten om de juiste schoenmaat te bepalen. En ook het uitgebreide aanbod van de schoenen in kleuren, lengte en breedte maten! Ook de levertijd van de schoenen is top.

Alles was prima verpakt

Ik ben dik tevreden Bedankt