Prima service, geweldige schoenen

Ga een enkel probleem ervaren. Alles verliep voorspoedig.

De Warmbat heren pantoffels zijn echt geweldig ,beveel deze zeker aan Snelle levering , en keurig verpakt

Keurige service

Altijd keurig en snel geleverd. En ik heb nog nooit een passchoen ontvangen. En veel keus. Enkele keren een vraag gesteld via de mail en snel en keurig antwoord gekregen. Er wordt moeite voor je gedaan.

Allemaal Top

Allemaal Top

Snelle levering zelfs in deze drukke tijd.

Ruime keuze en snelle service

Ik had twee paar schoenen besteld omdat ik op de site niet kon kiezen. Die had ik een dag later al in huis. Een paar bleek niet de juiste keuze voor mijn voeten dus die heb ik weer retour gestuurd. Het geld stond snel weer op mijn rekening.

perfect

gewoon niets op aan te merken. gratis retourneren is een pré !

Ik bestel in voorjaar weer schoenen want jullie hebben keuze genoeg voor breedte maten en inlegzolen ,is mij goed bevallen.

kleur wel anders dan het plaatje maar snel geleverd.

Kleur van de schoen is anders dan het plaatje helaas wat lichter. De schoenen zijn goed van dit merk dus gehouden. Levering supersnel goed ingepakt zoals ik gewend ben van topschoe.

topschoenen

uitstekende en snelle leverantie ,ook bij ruilen van de schoenen.

Geleverd product komt niet overeen met de online foto

Product uitgekozen, in de kleur cognac bruin, poepbruin geleverd gekregen net als andere sites met het zelfde product en correcte foto en daar ook nog voordeliger. Deze site gekozen ivm met aparte kleur. Bleek dus niet overeen te komen. Jammer.

Prima laars, blij dat ik deze nog kon vinden

Prima laars en snelle levering

top

snelle bezorging en afhandeling

Snelle afhandeling!

Ik had de schoenen besteld en gelijk dezelfde week zijn ze door jullie verstuurd. Vanwege de drukte met de pakketten duurde het een paar dagen langer voor ze hier thuis afgeleverd werden, maar daar konden jullie niets aan doen. De schoenen lopen heerlijk, ben er erg blij mee!

Goede service. Snelle verzending. Prima.

Ik ben zeer tevreden.

Geweldig!

Geweldige site heeft super snelle levering. Echt een aanrader.

Goede levering, slechte afhandeling

Levering ging prima. Bij retour de schoenen naar winkel gebracht. Dag erna kreeg ik melding van pttpost een track en trace nummer? Winkel heeft ze zelf retour gestuurd naar waar ze vandaan kwamen. Nu zijn bij mij wel de retourkosten gerekend terwijl ik ze in een winkel (topshoe inleverpunt) retour had gebracht!

Uitstekend.

Product kan zonder problemen geretourneerd worden en de retourbetaling ging voorspoedig.

Snel en goede kwaliteit.

Ik geretourneer de laarsjes, omdat ik niet goed kan lopen op dit merk.

Voordat ik hier bestelde keek ik naar sommige recensies en die waren niet goed. Heb toch n bestelling gedaan omdat topshoe als enigste nog deze schoen in die maat had.... ben zeer tevreden over de snelheid van bezorgen en t produkt... Super ......

Goeie deals!

Fijne site om te shoppen. Goeie deals en goede klantenservice.

Heb de schoenen retour gestuurd omdat ze klein waren, het geld stond na een paar dagen weer op mijn rekening

ideaal

Snel en goed afgeleverd in deze bijzondere periode

Zouden eerst zaterdag worden bezorgd en later maandag maar toen op woensdag ontvangen ...

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein