Prima bedrijf

De schoenen paste helaas niet. Retourbon was al meegezonden. De schoenen retour gedaan en verder niets meer gehoord. Prima service.

Duidelijke site, snel en keurig verzorgd afgeleverd.

Erg blij met de schoenen voor ons zoontje. Helaas zijn betere kwaliteit schoenen niet meer te vinden in de reguliere schoenenwinkel. Topshoe heeft gelukkig een mooi assortiment! Bedankt!

Snelle levering, maar terugsturen is een drama

Omdat retourneringen via een antwoordnummer gaan moet je enorm lang wachten tot je pakket afgeleverd kan worden. Ook belde ik met de klantenservice en zou dezelfde dag terug gebeld worden maar niet dus. Voor mij een dusdanige ervaring dat ik het niet opnieuw ga doen

Op site zijn de schoenen in bepaalde maar te bestellen, eenmaal besteld zijn ze niet te leveren.

Zie hierboven

Goede service.

Klant vriendelijk en goede service.

Snelle en goede levering

Ben tevreden

Helaas niet tevreden.

ik wacht nog steeds op mijn geld van de door mij retourgestuurde artikelen.

Vlotte levering.

Eenvoudig te bestellen en grote keuze. Prijzen zijn goed en levering op tijd.

Vlotte verzending

Mijn pakket zag er keurig verzorgd uit! Een cadeautje!

ruime collectie en snelle levering

Jammergenoeg kwam de kleur van de schoenen op de site niet helemaal overeen met de werkelijke kleur. Daarom heb ik ze teruggestuurd. De afhandeling hiervan ging naar wens.

Snelle afhandeling retouren

Binnen 1 dag bericht dat het retourbedrag wordt overgemaakt

Prima service, op tijd!

Prima service Snel

Duidelijke site, makkelijk bestellen

Bestelling snel, levering vertraagd

Snelle levweing en precies de schoenen zoals op de site echt top.

Helemaal goed!!

Super snelle levering

snelle levering.

Grote keuze en snelle levering. Prima.

De bestelling was schijnbaar niet leverbaar. Direct geld terug. Zonder bericht.

Geld teruggestort zonder enige uitleg. Ook geen mail in spambox.

Klantgerichte, klantvriendelijke benadering

Vlot, snel.

super service

Snelle levering van de schoenen. En zeer correcte afhandeling bij mijn retournering.

Fantastisch concept, je steunt de lokale winkels, maar shopt online!

Gemakkelijk bestellen, snelle levering en simpele betaling.

Vlotte afhandeling retournering

Na retour sturen van de bestelling werd het aankoopbedrag vlot teruggestort op mijn rekening.

Snelle levering, zonder problemen.

Snelle levering, zonder problemen.

Vlotte levering

Helemaal top

Op tijd geleverd en goede kwaliteit

Snel bezorgd.

Prima verzorgd.