super en snelle levering

ik ben dik tevreden goede service snelle levering

Ruime keuze, super snel geleverd.

Mooie schoenen, ruime keuze, super snelle levering ondanks de drukte. Goede service. Kortom: super tevreden en enthousiast!

Duidelijke communicatie, goed verpakt, prima in orde

Echt een aanrader

Was helemaal prima!

Goede en snelle afhandeling, prima ervaring!

Top, geweldig

snel geleverd en makkelijk om terug te sturen. Ik had twee paar besteld, ivm de maat. Kleine bijdrage voor terugsturen vind ik prima

Niets op aan te merken

Gezien de pakjes periode vrij snel correct geleverd

Bestelling pantoffels

Na bestelling van meerdere paren pantoffels werden deze snel bezorgd. Vervolgens heb ik een gedeelte geretourneerd. De info via mail over levering en vervolgens de geretourneerde artikelen was correct. Het bedrag van de geretourneerde artikelen werd zeer snel teruggeboekt. Kortom alles perfect geregeld !

De schoenen zijn goed bezorgd.

De schoenen zijn goed bezorgd, maar de steunzolen pasten niet in de schoenen. De schoenen terug gestuurd en al snel mijn geld teruggekregen, super.

goede winkel

Twee paar schoenen besteld maar moesten teruggestuurd worden. Alles ging prima.

Zeer snelle levering

Kennelijk werken ze daar 's-avonds. Want laat besteld en toch de andere dag ontvangen.

Altijd goed!

Vlotte levering. Prima service. Retoursticker bijgevoegd. Nog nooit gebruik van hoeven maken. Schoenen voldoen steeds aan verwachting.

Prima netjes en snel geleverd

Snel alles via de site geregeld en de volgende dag reeds thuis

Top Service

Snelle levering, keurig verzorgd.!!!!

Prima service, goede kwaliteit schoenen!

Heel vlot geleverd

Snelle levering, prima product.

Top.

ruime keuze en snelle levering

uitstekend

Via internet heb ik een paar schoenen besteld. Helaas waren ze te klein. Ik heb contact opgenomen met de winkelier en kon het zonder moeite ruilen voor een grotere maat.

Snelle levering, en precies zoals aangegeven

Fijne snelle levering

Bij TopShoe de schoen gevonden, die ik nergens anders kon krijgen :-)

Ik heb heel veel winkels en webwinkels bezocht om de schoenen te vinden waarop ik mijn zinnen had gezet. Totdat ik de TopShoe.nl ontdekte. Zij heeft mij mij de gewenste schoenen geleverd in de gewenst kleur en maat. Ben ik héél blij mee!!

Top kwaliteit laars

Met zorg verpakt en snel geleverd

Prima, ook als je schoenen terugstuurt staat het geld snel op je rekening.

Zie boven

Buizerdlaan 6