Makkelijk en snel

Top shoe een top bedrijf!

Paar leuke schoenen besteld, Snelle levering! Helaas terug moeten sturen i.v.m. mijn steunzolen die er niet in pasten. Retourformulier ingevuld en geld teruggestort gekregen!

geweldige service .. bestelling volgende dag in huis .

Bestel en retour proces heel goed geregeld . Snel geleverd . kwaliteits schoenen .

Snel goed en netjes verpakt

Super snel en keurige online bestelling en schadeloos ontvangen.

Prima winkel!

Omdat er zoveel winkels aangesloten zijn bij TopShoe.nl is er altijd wel een grote schoenmaat (47) te vinden en wordt de bestelling snel geleverd door het filiaal die de schoenmaat op de plank heeft liggen. Goede ervaring tot nu toe, ook snel geholpen door het service centre.

Goede ervaring met topshoe

Als ik schoenen bestel de volgende dag keurig verzorgd in huis.

Super snel en zorgvuldig geleverd. De volgende x bestel ik weer!

Goede snelle service

mooie pantoffels, lekker warm, goede kwaliteit

Snelle levering, grote keus. Zeker met mijn wijdte K

Scherpe prijzen, snelle verzending, goede merken. Helemaal top!

Snelle levering en prachtige kwaliteit laarzen

Snelle levering. En mooi zittende laarzen om wat smallere kuitwn

Snel geregeld

Fijne site, doen wat ze beloven. Duidelijk !

Goede snelle service

Ik had 2 paar besteld. Deze werden snel geleverd. Één paar paste niet, dus retour. En het geld werd ook snel teruggestort. Prima service, en ontzettend veel keus.

Geen problemen

Alles prima op tijd bezorgd Netjes verpakt Uit ervaring het juiste merk schoenen maat klopt Tevreden

Veel keuze

Snelle levering, veel keuze en snelle afhandeling retourzending

Altijd goede kwaliteit

Als ik bij Topshoe bestel, krijg ik goede kwaliteit schoenen voor een lagere prijs.

perfect

snelle bezorging goed geregeld.

Prima verzorgd en bezorgd

Prima verzorgde bezorgd

Super snelle levering.goede retour mogelijk heden.duidelijke website. Haast altijd de goedkoopste.

klasse

Maken waar wat ze zeggen Vlugge levering ,en duidelijk Voor herhaling vatbaar

Mooie schoen!

Goeie merken om uit te kiezen, snelle levering ondanks sintdrukte, goed verpakt en prachtige schoenen voor goede prijs. Stralende dochter, zeer tevreden moeder.

Vlotte levering

Vlotte levering en retour

Echt top

Snelle levering. Goed verpakt. Zijn erg tevreden en gaan in de toekomst er meer gebruik van maken. Ook mooie aanbiedingen.

Vlot snel en netjes verpakt

Gewoon andere schoenen gekregen

Andere schoenen gekregen dan op de foto stonden. Verkoper wist dat kennelijk aan de antwoordmail van de klantenservice te lezen. Het ergste is dat die foto nog steeds wordt aangeboden op internet. Jammer ik koop juist altijd via deze site om lokale schoenverkopers te steunen. Moest voor een niet passend ander paar betalen om retour te zenden. Dus nu geld kwijt en nog geen schoenen.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein