Goed product, vakkundig geleverd

Niets aan te merken op het product, ge2weldig goede pasvorm. De uitvoering van de bestelling verliep prima, goed verzorgd en mooi op tijd. Alleen bleek het niet mogelijk de zending onderweg en bij aankomst te volgen.

Snelle levering en achteraf betalen

Schoenen besteld bij Top Shoe. Overzichtelijke website. Snelle levering. Gebruik kunnen maken van Afterpay. Retour snel verwerkt. Ik zou volgende keer zeker weer bij Topshoe bestellen.

Prima service verleend

De ervaring met Topshoe is prima verlopen

Snelle levering, snelle retour verwerking, grote product keuze

Helemaal prima!

Snelle levering, prachtig product!!

Ik ben erg tevreden over Topshoe ik ben wat ouder maar bestellen geen probleem.

Helemaal Top(Shoe)!

De zoekfunctie van de site is fantastisch, ook was er tot mijn grote verbazing veel keuze in damesmaat 44 met uitneembaar voetenbed. Levering was snel en het product voldeed helemaal aan mijn verwachting. Bedankt voor de goede service, ik kom zeker terug als klant!

Zwarte sandalen geven af

De zwarte sandalen ( €125 ) geven af. Volgens Top Shoe had ik dat kunnen weten want zwarte lederen of suede schoenen geven altijd af! ?? Moest ze maar inspuiten met vocht bescherming. Na ze meerdere keren ingespoten te hebben geven ze nog steeds af!! Helaas €125.- weggegooid! Slechte service van Top Shoe.

redelijk goed

Hallo De bestelling was zeer snel. Jammer dat het artikel stuk was. Wat ik wel een groot nadeel vindt is dat je 14 dagen op je geld moet wachten als het artikel retour is. Met vr.gr. P. Bergsma

ook bij ruilen snelle afhandeling .

snelle levering .duidelijke instructies ,wanneer iets toch retour gaat

Prima schoenen/laarsjes.

Heb bijna alleen maar Loints, dus ik weet wat ik koop: kwaliteit. Maar online kopen was voor het eerst. Het enige wat ik mis: tips/advies mbt tot onderhoud. Welke schoensmeer b.v.

Prima laarsjes en snelle levering

De laarsjes voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Het bestellen ging eenvoudig en de levering gebeurde snel.

Vlotte levering

Duidelijke site,snel besteld en bezorgd gekregen

Snelle levering. Artikel van goede kwaliteit. Top.

Snelle levering van prima product

Product (veterschoen) overeenkomstig met foto en beschrijving.

Mijn bestelling was er binnen één dag. De schoenen zijn ook helemaal naar mijn zin. De lintjes die erin zaten als veters waren niet helemaal mijn ding, maar gelukkig trof ik óók een paar normale veters aan in de doos.

snelle levering en top verpakt

snelle levering en leuk verpakt .. top

Goede service, snelle afhandeling retourzending

Mooie slipper maar helaas paste mijn steunzool er niet goed in waardoor ik de bestelling terug moest sturen

Vandaag besteld, was volgende dag in huis

Geweldige service.

Snelle levering,en retourneren geen probleem.

prima service

Tot nu toe, na 3 jaren ervaring, ben ik zeer tevreden over pantoffels, bezorging en communicatie. Ik hoop dat het zo zal blijven.

De laarzen netjes en op tijd geleverd.

sneller kon het niet s'middags besteld en de andere dag al bezorgd

Een aanrader

Uitgebreid aanbod en snelle levering. Klantenservice vriendelijk en komt zonodig meteen in actie.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein