Geweldige service. Snelle retourafhandeling!

Teleurstellend.

Ik bestel op de webshop een artikel waarvan de maat op voorraad was. Gelijk besteld,en betaald. Dan krijg ik na bijna een week een mail ,dat ze helaas zijn uitverkocht. Ik vind het slecht dat ze dan te bestellen zijn , dit is zeer teleurstellend.

Alles keurig geleverd, ook bij terugsturen

Ik heb een tweetal schoenen besteld, die helaas niet goed pasten. Teruggestuurd. Alles is netjes geregeld.

Prima verzorgd.

Geen aanmerkingen. Op tijd geleverd zoals aangegeven.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling en bezorging.

Teleurstellend

Schoenen besteld maar bleken naderhand toch niet op voorraad te zijn.

Snelle en correcte manier van shoppen

Correcte en snelle afhandeling, met name van de retourzending. Bestelling kwam wel wat vertraagd maar kan ook aan bezorgdienst liggen.

Snelle levering... Erg tevreden

Ideaal

Het is heel prettig om schoenen via Topshoe te kopen. Nu ken ik het merk en de maat die mij past, dat is natuurlijk een voordeel. Maar soms vallen schoenen tegen als je ze het in het echt ziet. Liever zou ik het bij de plaatselijke schoenwinkel kopen maar die hebben niet altijd het model dat ik wens. Ik heb twee paar besteld en één paar gehouden. PostNL nam mijn pakje mee terug. Beter kan het niet.

Site overzichtelijk Top

Snelle levering, en zeer tevreden met bestellin

Snelle en uitstekende service!

Ik kreeg mijn bestelling erg snel binnen. Werd goed geinformeerd over het bezorgtraject en de bezorgtermijn.

Snelle levering zeg.

Ik had Durea booties besteld, een merk waar ik ervaring mee heb. Had niet verwacht dat de schoenen zo snel geleverd werden.

Geweldig en snel.

Ik ben heel erg blij met mijn Footnotes laarsjes. Heel moeilijk aan te komen maar bij jullie gevonden. En al na één dag in huis.

Helemaal prima

Netjes geleverd

goede en vlotte levering

Al een aantal keren schoenen bij TopShoe bestelt en altijd vlot geleverd en voldoende keus ook bij maat 42

Groot aanbod en snelle service

TopShoe heeft een uitgebreid aanbod en snelle service

Snelle kevering

Had een verkeerd adres ingevuld maar het werd handmatig veranderd en ol tijd bezorgd. Erg attent

Helemaal Top

Zeer ruime keuze , snelle levering Wij kwamen tot de ontdekking dat er geen extra paar schoenveters bij zaten. ‘n Mail gestuurd en de volgende dag lagen de veters in de brievenbus met een “ sorry “ kaartje erbij. Dan wel je écht klantvriendelijk bezig Dit bedrijf bevelen zeer zeker aan

Uitstekend, snel en zorgvuldig!

Mijn eerste ervaring TopShoe.nl. Communicatie was helder en de schoenen werd zeer zorgvuldig verpakt en op tijd verstuurd. Ruim aanbod van mooie schoenen.

Top Service!

Eerste bestelling onjuiste maat besteld, retour gestuurd met vraag of andere maat opnieuw verzonden kan worden. De volgende dag al binnen en geen gedoe met terugboeken van geld ofzo.. Super snel en netjes afgehandeld!

Goed product, goede service, bezorging en retourservice.

Okay

Verzorgde leveing

Fijn dat op deze wijze lokale winkels gesteund worden.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein