Goed!

Helaas was de maat niet goed van de laarzen die ik had besteld, ik had gekozen voor afterpay, keurig retour gestuurd en volgende dag mailtje binnen dat de laarzen waren ontvangen. Daarna een nota van 2,95 betreft verzendkosten ( alleen voor retour zenden) en dat is uiteraard begrijpelijk, goed geregeld!

Makkelijk te bestellen, snelle service. Bij niet goed snel geld retour. Heb er al meerdere schoenen gekocht

Snel en eenvoudig

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. De volgende dag.

Alles klopte: levering product als ook de levertijd

Snel en goede kwaliteit

Prachtige schoenen en goede kwaliteit

Uitgebreid assortiment

Snelle levering (door een schoenwinkel bij mij uit de buurt)

Snel en makkelijk te bestellen. Ook de retouren worden snel geregeld.

Vamdaag besteld, morgen in huis. Ze doen wat ze beloven en je wordt goed geïnformeerd over de aflevertijden. Een van de weinige bedrijven die de schoenmerken kan leveren die ik graag draag.

Geheel volgens soecificatie

Bedankt!

Twee paar schoenen besteld die ik snel in huis had. Mooie schoenen, maar helaas pasten ze niet goed, dus heb ik ze teruggestuurd. Het geld werd binnen een paar dagen teruggestort. Heel tevreden over de service!

Veel soorten schoenen en merken

Veel verschillende soorten en maten aan schoenen! Ik vind het een Top site!

Veel keus, duidelijke website, snelle levering.

Topshoe heeft veel keus, duidelijke webshop. Levering is snel, retour zenden makkelijk. Kortom: prima!

keus met moeilijke voeten

Als ik bij de kwaliteitswinkel in de buurt schoenen in mijn breedtemaat wil kopen, kan ik meestal uit maar een paar opties kiezen. Moeten het zwarte zijn? Dan vaak maar twee keuzes, zonder hak. Bij topshoe kan ik de hele collectie van topmerken als durea, waldlaufer en verhulst bekijken en kiezen. Goede betaalopties, en meestal binnen een paar dagen geleverd. Als je door een podoloog steunzolen en jouw maat goed hebt laten uitmeten, is topshoe de beste optie.

Precies goed

Prima schoenen, scherpe prijs en snel geleverd.

Uitstekend incl verwerking retour

Uitstekend incl verwerking retour

Snelle bezorging, super schoenen, goede kwaliteit, mooie overzichtelijke site waar je goed op kunt zoeken, zelfs breedte maat. TOP!

Zeer tevreden over levering/retourafhandeling! Een 10

Helaas viel kleur product tegen, op website kleur lichter en feller. Echt rood, in werkelijkheid bordeauxrood. MAAR voor leveren/retour incl retourbetaling een 10! Durf zeker nog eens te bestellen.

fantastisch

Vlotte levering van een super product. ben er ontzettend blij mee

Een prettig contact met de klantenservice doen wat ze zeggen

Helemaal goed

Ga zo door service helemaal goed snelle levering.

Ruim assortiment

Prachtige filters toe te passen, mooie webshop en ruime keus. Achteraf betalen en gratis retour, perfect

Alles verliep prima

In de winkel was mijn maat uitverkocht, de verkoopster adviseerde TopShoe, want wij waren op vakantie. De schoenen waren eerder thuis dan wij. Super fijn geregeld.

Duidelijke overzichtelijke website

Voldoende keus, snelle verzending en een vriendelijk meedenkende kantenservice

Prima ervaring, net als de eerdere aankopen die ik bij ze deed. Supersnelle levering, keurig verpakt en omdat de schoenen dit keer teruggestuurd moesten worden: simpeler kan het niet!! Echt top, Topshoe!!

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein