Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle verwerking van levering en retour

Besteld via internet maar paar dagen erna had ik. Mijn pakketje al

Netjes !

Veel keus, goede service

Veel keus. Goede website. Snelle levering. Goede retourafhandeling.

Snel geleverd. Mooi verpakt. Product zoals omschreven. Linker schoen van heren laarzen iets afwijkend van kleur van de rechter.

Topschoenen

snelle service, op tijd geleverd. prima geregeld. tot de volgende keer

Veel keuze. Snelle bezorging. Retourneren geen probleem.

Veel keuze. Vlotte verzending en retourneren ook geen probleem. Dat laatste is voor mij erg belangrijk, omdat mijn gehandicapte zoon niet iedere schoen past.

Ga hier zeker weer schoenen bestellen!

Snelle levering en snelle afhandeling van retour

Levering & retourverwerking snel en goed. Informatie over de pasvorm (bijv. wijdtemaat) zou uitgebreider kunnen

Ik wist wat ik hebben wilde, dus besteld en vlot bezorgd. Uitstekende website en vlotte bezorging.

Zeer vervelende klantenservice

Staan je telefonisch ter woord maar kijken totaal niet naar een oplossing. Dit is voor mij geen service en zou ik dan ook niemand aanraden....

snel verstuurd en retour netjes afgehandeld

snel schoenen 2 paar ontvangen, 1 paar gekozen, andere teruggestuurd. de retour is snel en netjes afgehandeld

Snelle levering, en er wordt meteen gereageerd op je mail.

Erg jammer dat de prijsstickers IN de pantoffels zijn geplakt en er met geen mogelijkheid uit te krijgen zijn, waardoor je blote voeten of sokken eraan vast blijven plakken en de witte binnenkant meteen vuil is!

Schoenen prima

Maar ik wilde graag een factuur ontvangen en daar komt maar geen reactie op. Dus dat vind ik beneden peil

Alles netjes thuis gestuurd gekregen

Snel thuis bezorgd .en netjes verpakt.

Prettig!

prima verzorgd.

Snel geleverd, prima schoenen

betrouwbare leverancier van brede maten schoenen

betrouwbare leverancier van brede maten schoenen

Snelle en correcte levering

Al vaker bij Topshoe besteld en altijd goed en snel geleverd.

Kan niet beter

ik ga vaker bestellen

super!

een hele goede , betrouwbare webshop! altijd zeer vlotte levering! veel keus, telefonisch vlot te bereiken, prima retourbeleid, gewoon super!

Snel en netjes geleverd zou er zo weer bestellen

Hele goede service

Op het pakketpunt hoorde ik dat het pakket daar niet was bezorgd. Topshoe heeft voor mij zowel de post als het pakketpunt gebeld en binnen een dag was mijn pakket terecht. Hartelijk dank voor de service.

Topbedrijf!

Snel en correct!