Helemaal goed

Snelle bezorging

snel, betrouwbaar en gemakkelijk

snelle levering, makkelijk met afterpay betaald. fijne communicatie! top!

super goede service

Hele goed ervaringen

Snel en goed

Snelle levering van schoenen die ik elders niet meer kon krijgen in mijn maat

In 1 Woord GEWELDIG !

Schoenen op lichtsnelheid geleverd en zitten nog heerlijk ook !

Prima bedrijf

Snel geleverd en simpel terug te sturen. Geld werd ook snel weer terug gestort en een fijne communicatie. Kortom, ik ga er zeker nog eens schoenen bestellen.

Snelle levering, heldere communicatie

Snelle levering, heldere communicatie

Ruim aanbod en snelle levering

Kocht hier pantoffels van het merk Rohde. Wegens het grote aanbod en de beschikbare maten. Binnen 24 uur geleverd. Afgehaald op een PostNLpunt. Keurig gecommuniceerd. De kleur van de pantoffels verschilt iets van de getoonde foto op de website, maar dat vormde voor mij geen reden de aankoop te retourneren.

handig, maar bij veel artikelen ook veel verschillende mails. Daarna ook van post.nl veel mails..

Ik moet zeggen dat de keus groot is maar ik had me niet gerealiseerd dat ik van elke leverancier ook nog weer aparte mails zou krijgen dat het artikel verzonden was, daarna veel mails dat het onderweg was, toen veel mails bij het bezorgen. Bij terug sturen moet ook alles apart verstuurd worden omdat ik kennelijk bij verschillende winkeliers besteld had. Dat vond ik minder leuk. Terug betaling ging vlot en contact met topshoe.nl was ook prima.

Super aanbod en service!

Gelukkig is topshoe er, zodat ik ook kan kiezen met mijn maat 43. Via topshoe wordt het aanbod uit veel winkels zichtbaar. Snelle levering en altijd goed verpakt. Retourneren gaat makkelijk en snel geld retour. Dit is heel fijn want niet alle modellen zijn passend bij mijn voeten en dan hoort een retourtje er ook bij.

Super snelle levering, goede prijzen

Een hele snelle levering. Ik had een paar schoenen besteld uit de uitverkoop. Ze waren de dag na het bestellen al bij mij thuis. Goed in geplak. De schoenen waren erg mooi en zitten super lekker! Ik ben heel blij met mijn aankoop!

T gaat

Top shoe levert snel Houdt je op de hoogte Maar...Ik kreeg niet wat ik bestelde, op de foto stond duidelijk een andere sneaker als wat ik thuis gestuurd kreeg Daarin was ik teleurgesteld

snelle vlotte levering. Ik heb de schoenen retour gestuurd en ook retourproces was makkelijk en snel afgehandeld.

Veel uitzoek, snelle levering.

Snelle levering, ruilservice kan stukken beter.

Het paar schoenen wat ik besteld had was helaas iets te groot. Ik kon niet ruilen omdat de winkel waar deze vandaan kwamen geen maat kleiner had. Op de website stonden echter ze wel gewoon. Oftewel terugsturen en andere paar opnieuw bestellen. Deze service kan stukken beter en zou niet zo omslachtig hoeven. De levering gaat gelukkig wel snel en de terugbetaling is ook netjes geregeld.

heel goed, en snel geleverd.

je eerste blik is een daalder waard. voor het eerst bij jullie besteld. dan is het altijd even afwachten, hoe dergelijke dingen gaan. maar alles naar verwachting!

Heel goed.

juiste schoenen, heel snel geleverd.

Geweldige webwinkel

Altijd veel keus, goede service en snelle verzending.

Tegen gevallen.

Levering was snel en goed. Maar de laarsjes die ik besteld had, was er al één van stuk. Slordig van de schoenverkoper, dus terug gestuurd. Heb er nu geen vertrouwen meer in. Verder goede service van Top shoe zelf.

Erg blij mee!

Lange zwarte laarzen besteld die precies overeen komen met wat afgebeeld staat op de website. Goede prijs - kwaliteit verhouding, snelle levering.

rdelijk goed

afprijzen gaat niet goed met de sale, men kijkt niet wat een ander nog op voorraad heeft. leiding top shoe luisterd niet altijd naar wensen winkelier, wij willen de zuil en de kosten daarvan weg. medewerkers van top shoe functioneren prima. retour percentage is VEEL te HOOG, daar doet de leiding ook niets aan. volgende vraag aanbevelen, is twee delig, kleine winkelier niet, grotere wel.

Goed geregeld, snelle service.

Snelle levering! Mis wel klarna in het rijtje van betalingsopties

Het juiste artikel gekregen. Was een beetje in twijfel of de goede kleur geleverd zou worden. Op de factuur stond een andere kleur!

Super service

Makkelijke webshop, veel keus en Snelle levering, TOP