Snelle levering!

Al aantal keer besteld bij Topshoe.nl. Altijd snelle levering, geen problemen!. Top!

Schoenen waren bij 2 winkels niet meer te leveren. Bij jullie wel super

Snel en goed

Snelle levering. Schoenen van goede kwaliteit. Goed verpakt ook en makkelijk retour te zenden.

Perfecte nazorg

Goede webside, duidelijke foto's, grote sortering. Snelle levering in supermooie verpakking.

Een prachtige collectie

Ik was voor het eerst op TopShoe.nl, op zoek naar een kort laarsje van Durea dat ik nergens vond. Ik heb een moeilijke voet, maat 42,5 steunzolen en breedte H, Verrast was ik om op genoemde website het model te vinden dat ik al weken zocht. En de schoenen zitten perfect.

snelle levering, nette opvolging per mail

verkeerde pasvorm maar supersnel alles netjes afgehandeld, makkelijke retourzending, geen gedoe

Keurig geleverd, snel in huis

Ik bestel regelmatig bij Topshoe. De levering is netjes. Klantenservice en retourproces is goed en ze leveren snel. Daarbij af en toe nog leuke kortingen en het plaatje is compleet!

Snelle levering en afhandeling van retour

Verschillende kinderschoenen gekocht, kwamen bijna allemaal tegelijk binnen. Retouren werden snel afgehandeld.

Snel geleverd, prima.

Groot assortiment, duidelijke website, goede reviews. Daarom ben ik tot aankoop overgegaan.

Keurige afhandeling en levering

Van de bestelling totenmet de terugbetaling van een retour is alles keurig verzorgd.

alles goed op tijd

is helemaal goed ze passen prefect

TopShoe is “top”

Goede klantenservice, ik kreeg vrijwel direct antwoord op mijn vraag. Goede, snelle en zorgvuldige levering. Prima informatie en heel goed verpak. Ben blij met mijn Lowa winterschoenen!

Fijn bedrijf

De site is goed overzichtelijk. Bestelling is super snel bij je thuis. Wat ik persoonlijk fijn vins is de afther psy.

Hele fijne site en goede, snelle levering

Fijne site. Veel aanbod. Prettig lokale winkeliers te kunnen steunen. Achteraf betalen is ook een prettige optie.

Snel en vlot

Prima omruil service

Altijd goed

Goed en snel

Geweldige site.

Super site had schoenen besteld en snel in huis, ze waren voor mijn niet helemaal goed maar zonder probleem geretourneerd. Echt een aanrader ook dat je achteraf kunt betalen heel fijn.

Heel goed!

Besteld en snel geleverd.

Aanrader

Keurige snelle levering van de door mij bestelde schoenen. Nette prijs

Tevreden over afhandeling van bestelling.

Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Op vrijdag besteld en ipv dinsdag zaterdag al m’n schoenen binnen :-)

Snelle en correcte levering

Goed !!

Bij ontvangst bleek 1 hak iets los te zitten van de schoen. Aangegeven en zeiden mij dat ik dit bij de schoenmaker kon/mocht laten maken op hun kosten. Omdat dit maar 4 euro was, heb ik verder niets geclaimes, maar intentie was supergoed.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein