Zeer tevreden over de bestelling en levering bij TopShoe

Dit was mijn eerste bestelling bij TopShoe en ik ben zeer tevreden over bestelling en levering.

Bestellen verliep vlot Snelle levering

Gewoon goed geen gezeur

Heb toch nog na een aantal retour moeten doen de goede gevonden

Super, snelle levering zeer goede kwaliteit en pasvorm

Op goed werkende website was bestellen een koud kunstje. Levering zeer snel en netjes. Kwaliteit en pasvorm van de schoenen zeer goed. Fijn dat ze ook schoenen hebben voor mensen met smalle voeten.

Voorraad wordt niet goed bijgehouden.

Voor de eerste keer een bestelling gedaan en netjes betaald. Een dag later een bericht gekregen dat de bestelling geannuleerd was, omdat het artikel niet meer voorradig was. Wel netjes mijn geld teruggekregen. Ik lees dit vaker terug in de reviews. Jammer, dat dit probleem steeds weer terugkomt.

Snel bezorgd en zeer netjes verpakt.

Snel en zeer netjes verpakt.

Super snel

Super snel. Service heel goed. Zeer klantvriendelijk.

Snelle levering en eenvoudige retouroptie.

Supersnelle levering

Grote keuze en de bestelling de volgende dag in huis. Retourzending ook perfect geregeld.

teleurstellend

schoenen besteld en betaald bevestiging gekregen later annulering gekregen.....omdat toch niet meer op voorraad (kennelijk zijn jullie winkeliers niet consequent in het uploaden van hun lokale voorraden) bericht.....geen alternatief beschikbaar gereclameerd omdat dezelfde schoenen er wel waren in andere kleur (met andere prijs) antwoord was nee i.v.m. prijsverschil weer gereclameerd....toch weer nee had eigenlijk een coulantere houding verwacht, door leveren van andere kleur tegen besteld prijs of minstens een prijstegemoetkoming op andere kleur en prijs ik had immers al een orderbevestiging en wordt ook op basis van dit onderzoek dus bezien als klant dat laatste is er uiteindelijk niet van gekomen

Super service

Snelle levering ,mooi assortiment!

Schoenen op tijd geleverd. Prima kwaliteit

Alles oké

Netjes ontvangen. Dank!

top service

Snelle levering en top service.

Prima snelle service

Besteld, betaald en snel binnen.

Zeer tevreden!

snelle levering en afhandelen retour

In principe prima behalve.....

In principe prima site behalve als een product toch uitverkocht is! Hiervan krijg je de dag erna per mail bericht van maar wordt niet aangepast op site zodat het lijkt alsof het artikel toch op voorraad is. Dit is nu meerdere keren gebeurd. Hierover gemaild met excuses maar het was daarna weer. Ik kreeg nu zelfs de vraag of ik een beoordeling wil schrijven over mijn aankoop die niet plaats heeft gevonden. Veel keus op de site maar ik heb mij toch uitgeschreven.

prima alles op tijd

de bestelling was snel binnen

Super!!

Ruime keuze in maten en merken Ook voor comfort schoenen ruime keuze. Makkelijk bestellen, betalen en als het nodig is retouren

Snelle levering. Snelle verwerking van retour!

Ontevreden

Na besteld en betaald te hebben; kreeg ik de mededeling, dat het artikel niet op voorraad was. Zorg er voor dat je zaken beter worden georganiseerd!!! Ik ben dus (nog) geen klant) van jullie bedrijf, hoewel ik dat beneden aan moet invullen om deze beoordeling te kunnen geven. Al weer een minpunt.

Mooie site betrouwbaar snelle levering

snelle levering en retour snel bevestiging ontvangst en snel geld retour

Naar verwachting.

Vlotte levering zonder overdadige verpakking.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein