Fijne ondersteuning bij het uitzoeken van de schoenen.

Ik ben goed geholpen om mijn keuze te maken van de schoenen en maatvoering. Ik vind het jammer dat er wel verzendkosten worden berekend en dat het niet gratis verzenden is.

Heel snel geleverd, hadden de schoenen op voorraad die ik ergens anders niet meer kon vinden.

Super webshop

snelle levering , ik heb mijn schoenen 2x moeten ruilen , ook de terugbetalen stond na twee dagen weer op de rekening dat was " SUPER" allemaal , de schoenen worden ook nog eens zeer netjes bij je afgeleverd.

Mijn ervaring is heel goed

goede snelle levering

Fantastisch!!

Duidelijke bestelsite, je kan direct zien wat op voorraad is en wat niet! Keurig verpakt en snel bezorgd!

Snel en goed

De bestelde schoenen waren erg snel bij mij in huis. Ik vind het belangrijk om te bestellen bij fysieke winkels, want die moeten ook blijven bestaan. Dus zal de volgende keer zeker weer via Topshoe bestellen.

Zeer ruime keuze, makkelijk besteld, snelle levering!!

Uitstekend!

Snelle levering, keurig verpakt, makkelijk te retourneren. Goede service.

Veel keus, leuke prijzen, nette service

Leuke enkellaarsjes besteld, info wat summmier op de site en had gok gewaagd dat ze zouden passen. Helaas toch veel te ruim ondanks extra zooltjes. Op site gekeken voor schoenwinkel in de buurt om in te leveren. Daarheen geweest, maar deden blijkbaar al lang niet meer mee.. Hadden dit al eerder doorgegeven. Wel wat slordig. Verder aankoopbedrag snel teruggestort. Ik ga zeker vaker bestellen.

Geweldig snelle levering

goed,snel

ruime keus ,snel geleverd,geen problemen

Prettige ervaring.

Het bestelproces ging soepel en de levering was snel. Fijn dat er al een retouretiket was bijgesloten voor het geval je dat nodig mocht hebben. Het invullen van het retourticket via de site verliep goed.

Veel keus en goede kwaliteit

snel en netjes

Snelle levering, en keurig verpakt. 's Avonds besteld, 's ochtends al in huis!

Prima service van TopShoe

Snelle levering; helaas waren de schoen te strak, dus teruggestuurd. Retour bijzonder snel verwerkt; prima bedrijf.

Snelle levering. Achteraf betalen is mogelijk. En mijn retour werd ontzettend snel verwerkt. Dat heb ik niet eerder zo meegemaakt. Ik kan deze webshop zeker aanraden!

Prima, betrouwbare overkoepelende webshop

Snelle levering, goede mogelijkheid voor retourzenden en snelle, correcte terugbetaling als een product niet 100% naar de zin is.

uitstekend

dit is echt mijn top webshop. alles is echt heel goed, als iets niet past, je stuurt het terug, snelle afhandeling. als ik iets bestel...dan bestel ik hier heel graag!!!

Super goed en snelle bezorging

niks op aan te merken. Gewoon super!!!!

Perfecte levering

Perfect, snel en correct

Snel, goed en duidelijk

Donderdagmiddag Durea sneakers besteld op vrijdag liep ik ermee weg. Bravo TopShoe!

Topservice en goede prijzen

super service en bereikbaarheid Scherpe prijzen en een groot assortiment

Uitstekend! Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Ervaring is prima had al vaker wat besteld!

Koop lokaal! In deze tijd

Buizerdlaan 6