Van begin tot eind is de bestelling perfect verlopen.

Alles dik in orde. Geeft me tevens een goed gevoel dat ik geen multinational gespekt heb!

supergoed!

vlot te bestellen, zeer vlotte levering, fijn dat met afterpay betaald kan worden! Alles loopt uiterst soepel!

Niets op aan te merken

Snelle correcte levering!

Makkelijk besteld en snelle levering

Correcte levering en op tijd

Goede service.

Bestelling vandaag geplaatst morgen in huis. Correcte levering en afhandeling.

Goede website met een goede service.

Goede website. Gemakkelijk bestellen en betalen. Netjes verpakt en volgens afspraak geleverd.

Efficiënte en snelle service en tevreden met mijn aankoop.

Ik ben tevreden over de bestelling en de wijze van afhandeling. Alles verliep goed ook de retournering van de eerste aankoop. Ik ben zeker van plan om in de toekomst weer iets te bestellen bij TopShoe.

Goed en snel.

Snelle service. Goed verpakt en precies goed. Wat wil een mens nog meer.

Keurig geleleverd

Alles keurigafgewerkt

Prima service, snelle verzending.

Mooie schoenen. Fijne prijs

Bij vragen over de maten werd ik netjes geholpen en zelfs doorverbonden met de winkel waar ze te koop waren.

is goed en correct

Snel bezorgd

Goede schoenen en heel snel in huis Kan niet beter

Goede producten en een snelle levering

snel geleverd, prima in orde!

prima in orde, snel geleverd! prima schoenen

Kopen bij topshoe is top

Snelle levering!

Naar volle tevredenheid

Uitstekend bevallen

Kreeg wat ik had besteld en waar voor mijn geld. Volgende keer bestel ik er weer

Goede service, en ik had heel vlug mijn schoenen binnen!

snelle service. ook met retourneren.

goed bezig.

goede levering, maar afhandeling bij retour kan beter

Goede levering maar na retour geld nog niet teruggestort na 10 dagen! Dat is een minpuntje. Ik wacht af!

Aankoop en bezorging ging vlot en de schoenen zaten perfect

Probleemloos!

Goede keuze op de site. Makkelijk bestelsysteem, snelle levering. Niets op aan te merken!

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein