veel keuze, snelle levering, goeie prijs.

Prima winkel

+prijs kwaliteit +Assortiment +Verzending +verpakking +verzending _ geen

Een voorbeeld voor elke web-shop.

Een zeer goede kennismaking. Voor herhaling vatbaar.

Keurig op tijd en snel afgewerkt

Snel en precies wat ik verwachtte.

Mijn schoenen zijn snel geleverd. Netjes verpakt. Zelfs al een etiket om evt retour te sturen. Goed verzorgd dus.

Makkelijk retour sturen, terugbetaling na 2 weken nog niet ontvangen.

Snel met leveren. Retourbetaling duurt te lang.

De levering was niet compleet

van de 2 paar bestelde schoen is van paar 1 schoen geleverd

Slechte ervaring

Ik heb xsensibility slippers besteld en zoals aangegeven een maat groter dan normaal. Gepast en kwam er nagenoeg meteen achter dat het chinese maten betreft. Je mag geen wreef hebben, en 1 maat groter!! Maak daar maar 2 van, minimaal De slippers retour gezonden en als antwoord gekregen dat ze buiten gedragen zijn. Dit is niet het geval geweest al waren daar zeker sporen van toen ik ze weer terug gezonden kreeg maar ik raad niemand dit merk slippers aan. Kosten zijn heel hoog voor chinese makelij. €100 in de sale voor troep

Niet gelukkig

Ondergetekende had Finn sandalen besteld. Na enige dagen kwam de mededeling dat de zending onder weg was. Later kwam de melding dat de zending niet plaatsvond en dat er geen alternatief was. Ik vind dit een wat nonchalante wijze van handelen omdat er niets gevraagd is omtrent een mogelijk ander model of eventuele latere levering. De terugbetaling heeft even geduurd, maar is uiteindelijk correct verlopen. Zou toch weer bij TopShoe.nl durven kopen!

Bezorging goed

Niet leuk dat het twee weken later 40 euro in prijs daalt, net de verzendsticker weggedaan, verder als reserve in de kast gezet. Had al een paar van dezelfde en ze bevallen goed, vandaar een reservepaar. Speciaal voor brede voeten

Teleurstellend

Na 10 dagen heb ik nog steeds geen geld terugontvangen van de teruggestuurde schoenen.

Duidelijke site

Goede omschrijving van de schoenen en een zeer vlotte levering.

Verkeerde omschrijving van het produkt

Helaas niet het produkt gekregen dat in de advertentie wordt omschreven. De retourzending was eenvoudig en ook het bedrag was snel teruggestort.

Goede ervaring met TopShoe.nl

Goede site en snelle levering

Topservice

Ruime keuze, snelle levering, achteraf betalen en gemakkelijk retourneren.

Snelle levering en afhandeling van mijn bestelling, top!!!

Nelle levering en afhandeling, fijn!!!

Fijne service

Retour prima geregeld

Snelle levering! Goed verpakt! Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit! Goed verpakt en snelle levering! Ook achteraf betalen mogelijk!

Snelle en goede levering!

Was zeer tevreden

Alles netjes verlopen goed zo.

Prima schoenen en goede levering.

Gemakkelijk en snel

Makkelijk en snel. Niet vooruit betalen.

Prima service!

Ik heb de schoenen terug gestuurd omdat ik de kleur vond tegevallen, maar ik had heel snel het geld weer op de bankrekening.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein